Libnet.ro
UNICEF

05:45

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a sarbatorit masacrul din capitala Belgiei oferind bomboane copiilor din Siria

Adevărul Adevărul,
Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a sarbatorit masacrul din capitala Belgiei oferind bomboane copiilor din Siria

Jihadistii din Statul Islamic au publicat pe internet cu fotografii militanti islamisti care impart copiilor si barbatilor din Siria dulciuri pentru a sarbatori masacrul de la Bruxelles. continuă pe Adevărul

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala Belgiei. Serviciile belgiene stiau ca va avea loc un atac terorist

Reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a revendicat atentatele de marti de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News si citat de rt. com. Serviciile de informatii din Belgia au stiut de luni ca urmeaza sa aiba loc un atac la Bruxelles.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic lauda tragedia

Sustinatorii organizatiei Statul Islamic au salutat online atacurile de la Bruxelles. BBC scrie ca sustinatorii ISIS cred ca teoristii ar putea sta in spatele atentatelor din capitala.

Atentate la Bruxelles. Audi a oprit productia la fabrica din capitala Belgiei si cere angajatilor sa stea acasa

Audi, divizie a grupului Volkswagen, a oprit marti productia la fabrica detinuta la Bruxelles si a spus angajatilor sa stea acasa, dupa atentatele care au avut loc la aeroport si metrou, relateaza Automotive News.

Statul Islamic si-a asumat raspunderea pentru atentatele de la Bruxelles

Statul Islamic si-a asumat responsabilitatea pentru atacurile de la Bruxelles, prin intermediul agentiei Amaq. Teroristii spun ca au ales Belgia ca tinta, din cauza afilierii acesteia la coalitia.

Atentate la Bruxelles. O romanca a scapat ca prin urechile acului de atentatele de la aeroportul Zaventem din capitala Belgiei

Emanuela Gavrila, creatoarea de moda care a fost iubita lui Alexandru Mazare, se afla la Bruxelles si a relatat cum a reusit sa scape, ca prin urechile acului, de atentatele din capitala Belgiei.

Atentate la Bruxelles. Secretarul general al NATO anunta cresterea nivelului alertei teroriste la sediul Aliantei Nord-Atlantice din capitala Belgiei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, s-a declarat profund intristat de atacurile comise marti la Bruxelles si a anuntat cresterea nivelului alertei teroriste la sediul Aliantei din capitala belgiana, se arata intr-un comunicat oficial.

Atentate la Bruxelles. Mama si fetita ei de nici doi ani, printre romanii raniti in actele teroriste din capitala Belgiei

Patru romani, printre care o mama si fetita ei de nici 2 ani, au suferit leziuni in actele teroriste din data de 22 martie din capitala Belgiei. Cele doua au fost despartite de explozie, fiind internate in spitale diferite.

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacurile de la Bruxelles

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a revendicat atacurile teroriste comise marti dimineata la Bruxelles, a anuntat agentia de stiri Amaq ce are legaturi cu aceasta grupare, transmit agentiile Reuters si EFE.

UPDATE Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de la Bruxelles

Organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat atentatele teroriste de marti de la aeroportul din Bruxelles si o statie de metrou, anunta The Telegraph, citand o agentie de presa apropiata de ISIS.

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri tarile din coalitia antiterorista

Statul Islamic a revendicat atacurile de marti de la Bruxelles si a amenintat Occidentul cu zile negre, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News, apropiata teroristilor, citata de Russia Today.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )