Libnet.ro
UNICEF

17:01

ATENTIONARE MAE! Cod portocaliu de furtuna in estul si sudul Croatiei

B1 B1,
ATENTIONARE MAE! Cod portocaliu de furtuna in estul si sudul Croatiei

O informatie de cod portocaliu de furtuna in Croatia a fost emisa in aceasta seara chiar de Ministerul Afacerilor Externe. Romanii care se afla in acea zona sau care calatoresc in zona respectiva trebuie. continuă pe B1

ANM anunta cod portocaliu de ploi si grindina. Ce judete sunt afectate si pana cand tine avertizarea

Meteorologii vin cu vesti proaste legate de vreme. ANM a emis o avertizare cod galben si cod portocaliu de ploi si grindina care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii. ANM a emis duminica, 7 iulie, noi avertizari de vreme rea. Prima atentionare, cod galben, intra in vigoare la pranz, la orele .

Alerta ANM: Cod portocaliu si Cod galben de ploi si grindina in mai multe regiuni din tara. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, care vizeaza mai multe judete din nordul, vestul si centrul tarii. Avertizarea este valabila pana duminica seara, la ora 18, cand va intra in vigoare si un Cod portocaliu valabil in vestul, sudul si sud-vestul tarii.

Cod Portocaliu in judetul Gorj. Se vor semnala intensificari ale vantului, vijelii, averse ce vor avea si caracter torential

Meteorologii au emis o avertizare Cod Portocaliu pentru mai multe judete din partea de sud si vest a tarii, printe care si Gorjul.

Cod portocaliu de furtuni in mai multe judete, cod galben in restul tarii

Romania a intrat duminica seara sub cod galben sau portocaliu de vijelii, ploi puternice cu descarcari electrice si grindina pana luni. in intervalul mentionat, in judetele Arad, Timis,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )