Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atleti romani, succes la Festivalul Olimpic al Tineretului de la Tibilisi

România Liberă România Liberă,
Atleti romani, succes la Festivalul Olimpic al Tineretului de la Tibilisi

Triplusaltistul roman Razvan Grecu si aruncatorul de ciocan Mihaita Micu si-au adjudecat medaliile de argint din cadrul concursului de atletism al Festivalul Olimpic al Tineretului FOTE) de la Tbilisi, urcand bilantul atletismului romanesc la 2 medalii de aur si 3 de argint. continuă pe România Liberă

Festivalul Olimpic al Tineretului European: Georgiana Anitei, medalie de aur la triplusalt, cu un nou record al competitiei

Georgiana Anitei a fost medaliata cu aur, miercuri, in proba de triplusalt la Festivalul Olimpic al Tineretului European FOTE), care se desfasoara la Tbilisi, scrie Mediafax. Atleta a reusit o saritura de 13,50.

Festivalul Olimpic al Tineretului European: Razvan Grecu si Mihaita Micu, medaliati cu argint

Razvan Grecu si Mihaita Micu au obtinut argintul la proba de triplusalt, respectiv la aruncarea ciocanului, in cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European 2015, informeaza Mediafax. Razvan Grecu a.

Festivalul Olimpic al Tineretului European: Atleta Andrea Miklos a castigat medalia de aur la proba de 400 m

Atleta Andrea Miklos a cucerit aurul la proba de 400 m, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului 2015, informeaza Agerpres. Sportiva in varsta de 16 ani s-a impus clar cu aproape o secunda si jumatate in.

Festivalul Olimpic al Tineretului European: Judoka Razvan Ciolan a cucerit argintul la categoria 73 kg

Razvan Ciolan a cucerit argintul la categoria 73 kg, in concursul de judo din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European 2015, informeaza Agerpres. Ciolan a pierdut prin yuko finala cu azerul Hasil Jafarov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )