Libnet.ro
UNICEF

05:30

Audierea ministrilor propusi in Cabinetul Orban, saptamana viitoare Vot probabil pentru noul Guvern, 5 noiembrie (surse)

Hotnews Hotnews,
 Audierea ministrilor propusi in Cabinetul Orban, saptamana viitoare Vot probabil pentru noul Guvern, 5 noiembrie (surse)

Ministrii propusi in Cabinetul Ludovic Orban ar urma sa fie audiati in comisiile parlamentare de specialitate saptamana viitoare, iar data probabila a unui vot pentru noul Guvern este 5 noiembrie, potrivit unor surse politice din PSD si PNL. Calendarul investirii Guvernului este ingreunat in contextul in care PSD detine o majoritate fragila in Birourile Permanente si intentioneaza sa lungeasca cat mai mult procedura. De partea cealalta liberalii nu se grabesc avand in vedere ca nu au inca voturile necesare pentru validarea viitorului Guvern. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Liderul PNL prezinta calendarul negocierilor de saptamana viitoare, la capatul sedintei din Capitala, la care a participat si presedintele Iohannis. Premierul desemnat Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Romania se pregateste pentru o saptamana decisiva pe prima scena politica. Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat de presedintele Iohannis sa coaguleze viitorul Guvern, a anuntat, sambata, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )