Libnet.ro
UNICEF

19:31

Augustin Lazar cere anchetarea Adinei Florea pentru abateri disciplinare in legatura cu dosarul Tel Drum

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar cere anchetarea Adinei Florea pentru abateri disciplinare in legatura cu dosarul Tel Drum

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat CSM pentru a fi dispuse verificari fata de Adina Florea, seful adjunct al Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), pentru savarsirea unor. continuă pe Antena3

Procurorul general Augustin Lazar cere anchetarea disciplinara a Adinei Florea

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, cere anchetarea Adinei Florea, adjuncta Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, dupa ce aceasta a solicitat in mod repetat de la DNA preluarea anchetei i.

Augustin Lazar si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, marti, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei. in urma cu jumatate de ora am depus-o candidatura - n. r. Am mers la cabinetul.

Procurorul general a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in cazul Adinei Florea, adjuncta sectiei speciale, pentru posibile abateri disciplinare legate de dosarul Tel Drum-Dragnea (surse)

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru posibile abateri disciplinare in cazul procurorului Adina Florea, adjuncta sefului Sectiei pentru anchetarea magistratilor, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Lazar a sesizat CSM cu constatarile facute dupa ce Sectia speciala a cerut preluarea dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte.

A fost anuntat primul contracandidat al lui Augustin Lazar la sefia Parchetului General! Este procurorul care l-a interceptat in trecut pe Traian Basescu

Marian Drilea, procurorul DIICOT Brasov, si-a anuntat candidatura pentru functia de procuror general al Romaniei, devenind astfel primul contracandidat al lui Augustin Lazar pentru preluarea acestui portofoliu,.

Augustin Lazar, despre proiectele de modificare a Codurilor Penale: Nu sunt intrunite conditiile urgentei. Dispozitii, suspecte de neconstitutionalitate

Procurorul general, Augustin Lazar, a criticat marti proiectele de ordonante de urgenta privind modificarea Codurilor penale, despre care a spus ca nu intrunesc conditiile urgentei pentru a avea o ordonanta si ca unele dispozitii sunt suspecte de neconstitutionalitate.

Augustin Lazar a anuntat ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general: Am mers la cabinetul ministrului

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca si-a depus marti, la Ministerul Justitiei, candidatura pentru un nou mandat la sefia Parchetului General, in contextul in care functia ramane vacanta incepand cu data de 28 aprilie.

Augustin Lazar, raspuns DUR pentru Tudorel Toader cu privire la OUG pe CODURILE PENALE

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a transmis, marti, un mesaj ferm ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la OUG pe Codurile Penale. Am primit si noi acest proiect, care este supus.

Lazar si-a depus candidatura pentru functia de procuror general

Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca si-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )