Libnet.ro
UNICEF

15:00

Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei este la finalizare. Vom avea o solutie in timp scurt

B1 B1,
Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei este la finalizare. Vom avea o solutie in timp scurt

Dupa aproape 30 de ani, Dosarul Revolutiei ar putea fi finalizat de catre procurori si trimis in instanta. Procurorul General Augustin Lazar a sustinut, marti seara, ca procurorii se apropie de finalizare. continuă pe B1

Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, vineri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei, relateaza Agerpres.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, ieri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei.

Augustin Lazar, despre dosarul Revolutiei: Dosarul e la finalizare. n scurt timp, vom avea o solutie

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat marti seara, la Realitatea TV, ca dosarul Revolutiei este finalizat de catre procurori si ca in scurt timp acestia vor da o solutie.

Miscare-surpriza a Presedintelui. Iohannis merge la bilantul lui Augustin Lazar

Miscare-surpriza facuta de presedintele Klaus Iohannis in plin scandal. Seful statului va participa miercuri la bilantul procurorului general Augustin Lazar. Evenimentul va avea loc, incepand cu ora.

Augustin Lazar, despre OUG 7: Consultarile sunt praf in ochi. Nu aveam ce cauta la Guvern

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca discutiile anuntate de Guvern cu magistratii dupa adoptarea OUG 7 sunt praf in ochi si a anuntat ca a fost chemat la consultarile de la Palatul Vi.

Augustin Lazar, atac dur pe OUG 7: Consultarea ulterioara de la Guvern sunt praf in ochi

Procurorul General Augustin Lazar a criticat in termeni duri ordonanta de urgenta nr. 7, pe care a numit-o neconstitutionala. Mai mult, acesta a condamnat consultarile convocate de Guvern abia dupa adoptarea.

Augustin Lazar ii SOLICITA Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la modificarile legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, solicitandu-i sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la ordonanta de urgenta prin care s-au modificat legile justitiei, se arata i.

Augustin Lazar, solicitare oficiala pentru Avocatul Poporului, pentru sesizarea CCR privind OUG pe Justitie

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca procurorul general Augustin Lazar a sesizat oficial Avocatul Poporului, cu solicitarea de a sesiza CCR pe tema ordonantei de urgenta prin.

Augustin Lazar i cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pentru OUG care modifica legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei.

Vremea se schimba iar: De ce temperaturi vom avea parte pe 1 martie

Temperaturile in urmatoarea perioada vor fi destul de mari, astfel ca in urmatoarele doua saptamani vom avea parte chiar si de valori peste si la 15 grade Celsius, in anumite zile. Prima zi de primavara.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )