Libnet.ro
UNICEF

16:45

Augustin Lazar, numit fara evaluare. in dosar, un document de clasare referitor la Klaus Iohannis - DOCUMENT

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, numit fara evaluare. in dosar, un document de clasare referitor la Klaus Iohannis - DOCUMENT

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la emisiunea Sinteza zilei, un document incendiar, dupa ce ministrul Tudorel Toader a afirmat in declaratia legata de evaluarea procurorului general Augustin. continuă pe Antena3

Tudorel Toader anunta daca il revoca pe Augustin Lazar: Evaluare de 63 de pagini extrem de critica la adresa procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inceput la ora 18 citirea raportului de evaluare a procurorului general Augustin Lazar, evaluarea care cel mai probabil se va incheia cu revocarea acestuia. in stilul.

Tudorel Toader sustine ca Iohannis l-a numit ILEGAL pe Augustin Lazar in fruntea Parchetului General pentru ca acesta i-a clasat dosarul (VIDEO)

In prezentarea raportului privind evaluarea procurorului general Augustin Lazar, care s-a incheiat cu revocarea acestuia, Tudorel Toader a sustinut ca acesta a fost, in primul rand, numit ilegal in fruntea.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Prima reactie a lui Augustin Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Procurorul general, cu lacrimi in ochi la finalul declaratiei de presa

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, miercuri seara, ca raportul de evaluare a activitatii sale este modul prin care Executivul, prin ministrul justitiei, intelege sa respecte independenta Ministerului Public.

Tudorel Toader, dezvaluiri-soc din dosarul lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca in dosarul de candidatura depus de Augustin Lazar pentru functia de procuror general al Romaniei nu s-a indicat niciun document care sa dovedeasca.

Tudorel Toader este asteptat sa anunte astazi rezultatul evaluarii lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa anunte, miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluarii procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, evaluare demarata pe 25 august. Tudorel Toader revine astazi la ministerul justitiei, dupa doua zile de concediu si va intra din nou in concediu maine si poimaine.

UPDATE Augustin Lazar:Am obligatia de a vorbi in apararea ordinii de drept

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader. Raportul de evaluarea a procurorului general este raspunsul pe care Executivul intelege sa-l dea Comisiei de la Venetia, a afirmat Augustin Lazar.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Augustin Lazar: Comisia de la Venetia a confirmat ingrijorarile procurorilor cu privire la modificarile Codurilor penale

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine ca opinia critica a Comisiei de la Venetia pe tema modificarii Codului Penal si a Codului de Procedura Penala confirma ingrijorarile exprimate de Parchetul General. Lazar critica si prevederile legale cu privire la numirea si revocarea procurorilor de rang inalt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )