Libnet.ro
UNICEF

13:31

Augustin Zegrean, despre Legea Big Brother: Au aparut politicieni care au dat declaratii menite sa puna presiune asupra CCR (VIDEO)

B1 B1,
Augustin Zegrean, despre Legea Big Brother: Au aparut politicieni care au dat declaratii menite sa puna presiune asupra CCR (VIDEO)

Presedintele CurtiiConstitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma deciziei privind Legea Big Brother au aparut politicieni care au facut. continuă pe B1

Zegrean, despre Legea Big Brother: Nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, a declarat, astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate privind Legea securitatii cibernetice asa-numita Lege Big Brother), ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ, scriu surse din presa.

Ponta invita partidele la discutii despre legea Big Brother

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe cinci subiecte, printre care legea Big Brother si codul electoral. Ponta a anuntat ca va trimite o scrisoare in acest sens tuturor partidelor. Azi luni, nr) v.

Augustin Zegrean, despre Legea securitatii cibernetice: Personal, nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la Legea securitatii cibernetice, ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ.

Legea Big Brother, analizata maine de judecatorii CCR

ACTUALIZARE 19:49 Judecatorii Curtii Constitutionale Romane CCR) vor analiza, maine, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de deputatii liberali cu privire la Legea securitatii cibernetice Legea Big Brother), sesizare in care parlamentarii arata ca actul normativ limiteaza dreptul la viata privata digitala. * Sefii parchetelor, in sedinta la MAI pe tema legii Big Brother * CNCD se plange de discriminare intre utilizatorii cartelelor pre-pay si abonati.

Legea Big Brother baga in sedinta sefii Parchetelor la Ministerul de Interne

Sefii Parchetelor au fost convocati, marti, in sedinta la sediul Ministerului Afacerilor Interne pe tema legii legii securitatii cibernetice, cunoscuta ca legea Big Brother.

Adevarul Live, ora 11.00. Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, va analiza, incepand cu ora 11. 00, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Georgian Pop, presedintele comisiei de control a SRI, despre Legile Big Brother: Situatia ideala este sa nu ajungi sa intervii cu mitraliera

Georgian Pop, presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, a analizat, in emisiunea Adevarul Live, proiectele de lege pe tema securitatii nationale, cunoscute ca legile Big Brother.

Augustin Zegrean despre cazul Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Nu ii putem cere demisia, avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut primele declaratii dupa aducerea cu mandat la DNA si punerea sub urmarire penala a judecatorului CCR Toni Grebla pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Augustin Zegrean a declarat ca Grebla poate fi cercetat fara nicio aprobare de la nimeni si nu poate fi suspendat din CCR pana in momentul in care s-ar pune in discutie arestarea sau trimiterea in judecata. Pentru noi a fost o surpriza uriasa, este pentru prima data cand un judecator, nu doar un judecator, nicio alta persoana din CCR nu a fost in aceasta situatie, a afirmat Augustin Zegrean. El a mai explicat ca Demisia este un act personal, noi nu putem sa i-o cerem. Avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii.

Augustin Zegrean, despre cazul lui Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Noi nu putem sa ii cerem demisia, este decizia lui (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a dat lamuriri, joi, in cazul judecatorului Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta. El a precizat ca este un caz unic in istoria CCR si.

Augustin Zegrean, despre cazul lui Toni Grebla: Nu primesc deloc cu bucurie aceasta veste. Daca va fi pus sub acuzare, va fi suspendat din functie (VIDEO)

Presedintele CCR Augustin Zegrean s-a declarat foarte suparat de faptul ca judecatorul Toni Grebla este suspectat de trafic de influenta. intrebat cum primeste aceasta veste, el a raspuns ca deloc.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )