Libnet.ro
UNICEF

20:16

Augustin Zegrean despre cazul Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Nu ii putem cere demisia, avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii

Hotnews Hotnews,
 Augustin Zegrean despre cazul Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Nu ii putem cere demisia, avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a facut primele declaratii dupa aducerea cu mandat la DNA si punerea sub urmarire penala a judecatorului CCR Toni Grebla pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Augustin Zegrean a declarat ca Grebla poate fi cercetat fara nicio aprobare de la nimeni si nu poate fi suspendat din CCR pana in momentul in care s-ar pune in discutie arestarea sau trimiterea in judecata. Pentru noi a fost o surpriza uriasa, este pentru prima data cand un judecator, nu doar un judecator, nicio alta persoana din CCR nu a fost in aceasta situatie, a afirmat Augustin Zegrean. El a mai explicat ca Demisia este un act personal, noi nu putem sa i-o cerem. Avem lege care prevede ce se intampla in astfel de situatii. continuă pe Hotnews

Augustin Zegrean, despre cazul lui Toni Grebla: Pentru noi a fost o surpriza uriasa. Noi nu putem sa ii cerem demisia, este decizia lui (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a dat lamuriri, joi, in cazul judecatorului Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta. El a precizat ca este un caz unic in istoria CCR si.

Augustin Zegrean, despre cazul lui Toni Grebla: Nu primesc deloc cu bucurie aceasta veste. Daca va fi pus sub acuzare, va fi suspendat din functie (VIDEO)

Presedintele CCR Augustin Zegrean s-a declarat foarte suparat de faptul ca judecatorul Toni Grebla este suspectat de trafic de influenta. intrebat cum primeste aceasta veste, el a raspuns ca deloc.

Augustin Zegrean, despre Legea Big Brother: Au aparut politicieni care au dat declaratii menite sa puna presiune asupra CCR (VIDEO)

Presedintele CurtiiConstitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca in urma deciziei privind Legea Big Brother au aparut politicieni care au facut.

Augustin Zegrean, despre Legea securitatii cibernetice: Personal, nu simt niciun fel de presiune

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat astazi, inainte de discutarea exceptiei de neconstitutionalitate cu privire la Legea securitatii cibernetice, ca nu simte niciun fel de presiune in legatura cu acest act normativ.

VIDEO Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Grebla, acuzat ca a vrut sa incalce embargoul Rusiei asupra importului de alimente din UE

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 11:26 Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului CCR Toni Grebla, este audiat joi de DNA. Ora 11. 05: DNA sustine intr-un comunicat ca Grebla a vrut sa eludeze embargoul impus de Rusia asupra importurilor de alimente din UE si a incercat sa exporte alimente prin Turcia. DNA a realizat dosarul cu sprijin de la DIPI, serviciul de informatii al Ministerului de interne cunoscut drept Doi si-un sfertOra 11:00 Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

VIDEO UPDATE Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, adus cu mandat la DNA sub suspiciunea de trafic de influenta. Grebla ar fi primit materiale electorale, o masina si doua rochii de la un om de afaceri

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Presedintele CCR, in cazul lui Toni Grebla: Daca ar fi pus sub acuzare ar trebui sa se suspende din activitatea de judecator

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a declarat, joi, referitor la implicarea judecatorului Toni Grebla intr-un dosar, ca in cazul in care acesta ar fi pus sub acuzare ar trebui.

Augustin Zegrean: Demisia este un act personal, nu i-o putem cere lui Grebla

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca demisia este un act personal, iar judecatorul Toni Grebla poate alege sa-si dea demisia, Curtea Constitutionala neputand sa-i ceara acest lucru, scrie Mediafax .

Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta si grup infractional organizat

Actualizare 11:52 Deputatii PSD Iulian Iancu si Lucian Sova ar putea fi audiati in dosarul lui Grebla Deputatii PSD de Bacau Iulian Iancu si Lucian Sova ar putea fi audiati astazi la DNA in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla, scriu mass media, mentionand ca parlamentarii ar fi suspecti in legatura cu unele contracte din domeniul energiei. --- * Bircina finul lui Grebla), la DNA: Am bani, de nu stiu ce sa mai fac cu ei * Cap al masoneriei din Romania, audiat in dosarul lui Grebla * Zegrean, despre Grebla: Are toate drepturile sa participe la sedintele CCR, pana la lamurirea situatiei * Grebla: Prezenta mea la DNA nu are nicio legatura cu activitatea la CCR * Toni Grebla ar fi primit bani de la Ion Bircina, promitandu-i interventii la functionari publici * Grebla ar fi primit un BMW X5 si materiale electorale pentru campania electorala din 2012.

Parlamentarii Lucian Sova si Iulian Iancu, vizati in cazul lui Toni Grebla

Doi parlamentari sunt vizati in cazul lui Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta. Este vorba despre Lucian Sova PSD) si Iulian Iancu PSD), relateaza B1 TV. Lucian Sova este deputat in Colegiul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )