Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aurel Pavel, JInfo Tours: Sunt tot mai multe cereri de evenimente si in Romania, si in America sau Bali, iar companiile nu se arunca la preturi mici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aurel Pavel, JInfo Tours: Sunt tot mai multe cereri de evenimente si in Romania, si in America sau Bali, iar companiile nu se arunca la preturi mici

Companiile din Romania organizeaza tot mai multe evenimente si deplasari pentru clienti sau angajatii lor atat in tara, cat si in strainatate, inclusiv in tari exotice si cheltuiesc de la cateva sute de euro pana la 4. 000 euro de persoana, in. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicat ROMATSA: Desi incasarile sunt tot mai mari, ROMATSA inregistreaza pierderi

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania ATSR) solicita premierului Mihai Tudose rezolvarea problemelor cu care se confrunta ROMATSA, printre care se numara lipsa unui buget aprobat, lipsa unui contract colectiv de munca, managementul defectuos, precum si faptul ca, in ciuda incasarilor tot mai mari inregistrate, compania are pierderi.

Asa arata sutienul care a innebunit femeile! Tot mai multe isi doresc sa poarte asa ceva in fiecare zi

Sutienele Ta Ta, pe care toate femeile si le doresc, au fost inventate de Erin Robertson. Acestea sunt concepute dintr-un material asemanator prosopului si sunt idealepentru persoanele cu sani mari si ca.

UPDATE Cod Galben de averse si vijelii emis pentru mai multe judete din Romania. Ce regiuni sunt sub avertizari

Hidrologii au emis, duminica, o avertizare Cod galben de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Alba si Cluj. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM), anunta ca mai multe judete se afla sub Cod galben de vijelii.

UPDATE Cod Portocaliu si Cod Galben de averse si vijelii emis pentru mai multe judete din Romania. Ce regiuni sunt sub avertizari

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), mai multe judete se afla sub Cod galben de vijelii. Hidrologii au emis, duminica, o avertizare Cod galben de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Alba si Cluj.

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, decizie ce continua escaladarea tensiunilor din Peninsula Coreeana

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, din zona coastei de Est in apele sale teritoriale, intr-un nou act ce pare a ruina sperantele Washingtonului si ale Coreei de Sud ca aceasta se va abtine de la noi provocari si ca un dialog in aceasta criza va deveni posibil.

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

Bolile sufletesti care imbolnavesc organismul! Care sunt cele mai raspandite boli psihosomatice

Multe boli au radacina psihosomatica. Din greaca psyche inseamna suflet, iar soma trup. De multe ori trupul se imbolnaveste din cauza ca sufletul este.

Amural aduce la Brasov cele mai multe proiectii vizuale simultane din tara

In perioada 31 august - 03 septembrie va avea loc a treia si cea mai impresionanta editie de pana acum a Festivalului Amural. 100 de artisti din toata tara si din strainatate sunt asteptati in zona dupa Ziduri si pe dealul Warthe pentru a demonstra ca artele contemporane nu se consuma neaparat in muzeu sau galerie, ci pot fi o ocazie buna de intalnire cu publicul in mijlocul naturii si al orasului.

Karolina Pliskova crede ca Halep o va invinge pe Sharapova: A avut in acest an mai multe meciuri si mai multa consistenta

Liderul mondial din tenisul feminin, Karolina Pliskova, este de parere ca Simona Halep va castiga meciul din primul tur de la US Open cu Maria Sharapova, deoarece a avut mai multa consistenta in acest an, informeaza wtatennis. com.

Descoperire socanta in mai multe colete postale

Mai multi serpi veninosi au fost descoperiti in colete postale, in Australia, in timp ce politistii de la protectia animalelor incercau sa dea de urma unor traficanti de reptile,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )