Libnet.ro
UNICEF

22:30

Auroritatile din SUA au respins cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu

Antena3 Antena3,
Auroritatile din SUA au respins cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu

Cererea de extradare a lui Nicusor Constantinescu, formulata ca urmare a deciziei de arestare a acestuia, a fost respinsa de autoritatile din Statele Unite, informeaza surse judiciare citate de Mediafax. Nicusor. continuă pe Antena3

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, ramane in penitenciar. Instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins cererea de liberare conditionata.

Bursele din SUA si Canada au inchis in scadere

Principalii indici bursieri din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Cererea de extradare a lui Nicisor Constantinescu, respinsa de autoritatile din SUA

Cererea prin care se cerea extradarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost respinsa de autoritatile din Statele Unite ale Americii.

O capsula a timpului a fost descoperita in zidul unui monument din SUA. Continutul ei ar putea ramane pentru totdeauna un mister

O capsula a timpului, veche de aproape 100 de ani, a fost descoperita in timpul unor lucrari de restaurare a unui monument din orasul Baltimore, Maryland SUA), scrie dailymail. co. uk. Cutia, fabricata din cupru,.

A doua infirmiera din SUA vindecata de Ebola, externata

Cea de-a doua infirmiera americana infectata cu Ebola, dupa ce a ingrijit un liberian intr-un spital din Dallas, s-a vindecat si urmeaza sa fie externata marti dupa-amiaza din centrul medical unde a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )