Libnet.ro
UNICEF

19:00

Australia si Thailanda au anuntat primele decese cauzate de Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Australia si Thailanda au anuntat primele decese cauzate de Covid-19

Un australian in varsta de 78 de ani, fost pasager pe nava de croaziera Diamond Princess, a murit, duminica dimineata, la un spital din Perth, din cauza coronavirusului, au anuntat autoritatile australiene, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Australia si Thailanda raporteaza primele decese cauzate de coronavirus

Un australian in varsta de 78 de ani, fost pasager pe nava de croaziera Diamond Princess, a murit, duminica dimineata, la un spital din Perth, din cauza coronavirusului, au anuntat autoritatile australiene, potrivit AFP.

Coronavirusul in lume: Cehia si Republica Dominicana anunta primele cazuri de infectare, in timp ce bilantul total in Italia ajunge aproape de 1.700 Australia si Thailanda anunta primele decese

Cehia, Armenia si Republica Dominicana au anuntat duminica primele cazuri de infectare cu coronavirus, in timp ce Australia si Thailanda au inregistrat primele decese, iar in Italia cazurile de Covid-19 se apropie de 1. in Franta, Muzeul Luvru a ramas inchis, in timp ce autoritatile recomanda cetatenilor sa evite sa mai dea noroc. in Regatul Unit, premierul asteapta ca numarul cazurilor sa creasca, in contextul in care in acest moment sunt 35 de persoane infectate. 10: Numarul persoanelor contaminate de noul coronavirus a crescut in Germania la 12921. 05: Bilantul deceselor in Iran a ajuns la 54, a anuntat ministrul Sanatatii, care a adaugat ca numarul persoanelor infectate a ajuns la 978. 00: Numarul cazurilor de coronavirus din Italia a ajuns aproape de 1. Bilantul deceselor e de 34. 58: Republica Dominicana a anuntat primul caz de coronavirus din tara, un turist care a vizitat Italia. 15: Cehia a inregistrat primele trei cazuri de coronavirus.

Coronavirusul a ajuns in circa 60 de tari. SUA, Australia si Thailanda au anuntat primele decese. Bilantul infectarilor

Epidemia de COVID-19 a ajuns in circa 60 de state si s-a soldat cu aproape 3. 000 de decese. Numarul cazurilor de imbolnavirecu noul coronavirus a depasit 86. Sambata, Statele Unite au anuntat un.

Epidemia de coronavirus se extinde in Europa: Trei noi tari au anuntat primele cazuri de infectare

Inca trei state europene, Danemarca, Norvegia si Estonia, au confirmat joi primele cazuri de contaminare cu noul coronavirus. in Danemarca coronavirusul a fost confirmat la un pacient care s-a intors dintr-o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )