Libnet.ro
UNICEF

20:00

Australian Open 2015: Cutremur la baieti. Cel mai complet jucator al lumii a fost eliminat din competitie

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015: Cutremur la baieti. Cel mai complet jucator al lumii a fost eliminat din competitie

Australian Open 2015 a inceput sa ofere surprize si pe tabloul masculin, dupa ce la fete cateva jucatoare de top au parasit deja competitia. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015. Copil a reusit cel mai rapid as al turneului, cu Wawrinka. Cati km/h avea mingea

Australian Open 2015. Marius Copil, locul 194 ATP, a reusit nu mai putin de 17 asi in meciul cu Stan Wawrinka. La unul dintre servicii, Copil a trimis mingea in terenul advers cu o viteza record pentru editia din acest an a turneului.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

Australian Open 2015 VIDEO: Asul lui Marius Copil, pe locul 11 in topul celor mai rapide servicii din istoria tenisului

Marius Copil a pierdut in trei seturi disputa cu Stan Wawrinka, de la Australian Open, dar a reusit cel mai rapid serviciu al turneului si a intrat pe locul 11 in ierarhia all-time a celor mai iuti servicii.

Australian Open 2015: Desi n-a mai batut pe nimeni, Carstea a trecut de trei milioane de euro castigati din tenis

Sorana Carstea a inregistrat cel mai dezamagitor declin din tenisul feminin romanesc si a ajuns acum pe pozitia 97 in clasamentul WTA.

Australian Open 2015: Marius Copil, cea mai buna performanta la un Grand Slam

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, s-a calificat pentru prima oara in cariera in turul doi la un turneu de Grand Slam, conform Mediafax.

Australian Open 2015. Cine e Marius Copil, surpriza tenisului masculin romanesc? Vorbeste patru limbi straine si provine dintr-o familie cu bani

La 24 de ani, romanul Marius Copil a reusit cel mai bun rezultat al carierei, calificandu-se in turul doi la Australian Open 2015.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Gajdosova: 3-1. Romanca a inceput in forta, vrea sa incheie cat mai rapid

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, miercuri, de la ora 12. 00 ora Romaniei), in turul al doilea al Grand Slamului australian. Adversara sa va fi Jarmila Gajdosova, 62 WTA, a treia favorita a gazdelor.

Australian Open 2015: Monica Niculescu a parasit competitia de dublu fete

Romania mai are patru reprezentanti la Australian Open 2015, dupa ce Monica Niculescu a fost eliminata din competitia de dublu feminin.

Australian Open 2015. Reactia Simonei Halep dupa calificarea in optimi. Ce spune de eliminarea lui Federer

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a spus ca va intalni din nou o adversara dificila, in optimi, dupa meciul greu pe care l-a avut cu Mattek-Sands. Romanca a mai spus ca a surprins-o eliminarea prematura a lui Roger Federer, de pe tabloul de la masculin.

Australian Open 2015: Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria dificila din aceasta dimineata. A explicat de ce i-a fost asa de greu cu locul 258 WTA

Simona Halep a trecut greu de americanca Bethanie Mattek Sands, o jucatoare de tenis mult mai slab clasata si va juca in optimi la Australian Open 2015.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )