Libnet.ro
UNICEF

15:00

Australian Open: Cand vor juca Simona Halep si Sorana Cirstea

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Cand vor juca Simona Halep si Sorana Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de vineri n. r. 12 februarie), Simona Halep si Sorana Cirstea urmand sa evolueze in turul al treilea al Grand Slamului de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

Cand joaca Simona Halep si Sorana Cirstea in turul 3

Organizatorii Australian Open au dat publicitatii programul zilei de vineri, cand pe teren vor intra si ultimele reprezentante ale Romaniei ramase in competitia de simplu.

Adversara Simonei Halep este optimista - Cum crede ca o poate elimina pe a doua favorita de la Melbourne

Alja Tomljanovic este viitoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open, ocupanta locului 72 WTA vorbind cu presa despre cum crede ca o poate elimina pe a doua favorita de la Melbourne. Australianca a pierdut toate cele trei intalniri directe cu Simona, dar simte ca acum poate fi momentul sau.

Halep, vedeta zilei: Va juca pe arena principala de la Australian Open. Orele meciurilor romancelor

Simona Halep 2 WTA) e recunoscuta pentru partidele spectaculoase in care e implicata, aproape in fiecare an, in proba feminina de la Australian Open. Asa ca inclusiv organizatorii prefera ca ea sa evolueze in fata unui numar cat mai mare de spectatori.

Rezultatele zilei: Ce favorite au parasit Australian Open inca din runda inaugurala

Romania are doua sportive in turul al doilea de la Austalian Open, Simona Halep si Sorana Cirstea castigandu-si meciurile disputate luni. Au existat si surprize, o fosta campioana de la Melbourne parasind prematur primul Grand Slam al anului.

Ana Bogdan a fost eliminata de la Australian Open. Cati bani incaseaza jucatoarea din Romania

Romania mai are doar doua jucatoare la Australian Open in proba de simpluSimona Halep si Sorana Cir.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul doi

Simona Halep a cedat doar trei game-uri in primul tur disputat la Australian Open.

Halep, fara timp de pierdut: Simona e in turul II de la Australian Open si stim deja cu cine va juca

Ca sa castige un nou trofeu de Grand Slam, constanteanca are nevoie de sapte victorii, in urmatoarele doua saptamani. De aceea, trebuie sa-si dozeze efortul, fara a lungi, inutil, meciurile in care porneste, clar, cu prima sansa. Exact asta a facut, astazi, Simo, in turul I de la Australian Open.

Ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a castiga Australian Open 2021. Antrenorul Darren Cahill este ferm convins

Simona Halep este 100% pregatita pentru a face o figura frumoasa la Australian Open. Dezvaluirea ii apartine antrenorului romancei, Darren Cahill. Daca Simona Halep va juca fara frica, va avea mari sanse.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2808 seconds )