Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Victoria Azarenka, eliminata in sferturi de Agnieszka Radwanska (6-0 in decisiv)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Victoria Azarenka, eliminata in sferturi de Agnieszka Radwanska (6-0 in decisiv)

Agnieszka Radwanska cap de serie numarul 5) s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe campioana en-titre, Victoria Azarenka favorita doi). continuă pe Hotnews

Australian Open: Simona Halep, eliminata in sferturi de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, a fost invinsa, miercuri, de Dominika Cibulkova Slovacia), a 20-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-0, in sferturi de finala la Australian Open.

Australian Open: Maria Sharapova, eliminata; Simona Halep va lupta cu Dominika Cibulkova pentru un loc in semifinale

Maria Sharapova cap de serie numarul trei) a parasit Australian Open in optimi, sportiva din Rusia fiind invinsa surprinzator de Dominika Cibulkova. Simona Halep se va duela cu Cibulkova pentru un loc in semifinale. Intra in material pentru a vedea rezultatele din turneul feminin.

Australian Open: Novak Djokovic, eliminat in sferturi de Stanislas Wawrinka, dupa un nou meci spectacol de cinci seturi

Novak Djokovic cap de serie numarul doi) a fost eliminat, marti, in sferturile de finala de la Australian Open, sarbul fiind invins, dupa un nou meci de cinci seturi, de Stanislas Wawrinka favorit opt). Elvetianul s-a impus cu 9-7 in decisiv, dupa o disputa electrizanta.

Victoria Azarenka a fost eliminata de la Australian Open. Nadal, in semifinale

Detinatoarea ultimelor doua titluri de la Australian Open, Victoria Azarenka, paraseste turneul de la Melbourne in faza sferturilor de finala. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa de poloneza Agnieszka.

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

Serena Williams, eliminata de la Australian Open

O Serena Willams accidentata a parasit duminica dimineata turneul Australian Open, eliminata de Ana Ivanovic. Americanca a fost oprita din drumul catre al 18-lea titlu de Mare Slem.

Australian Open: Rafael Nadal, in sferturi

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile turneului de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe japonezul Kei Nishikori. A fost 7-63) 7-5 7-63) pentru liderul mondial. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

Australian Open: A picat semifinala Halep - Azarenka. Cine a ajuns in penultimul act.

Simona Halep si Victoria Azarenka, doua sportive care putea face o semifinala de vis in cadrul turneului australian, au parasit competitia in sferturi, dupa ce au fost eliminat de jucatoare mai slab clasate. Dupa eliminarea celor doua s-au schimbat si favoritele la castigarea turneului. Prima semifinala: Cibulkova - Radwanska Cotata cu sanse mici la calificarea in fazele superioare ale competitiei Dominka Cibulkova, cap de serie nr. 20, este acum a treia favorita la castigarea competitiei, .

Australian Open: Numarul 1 mondial, Serena Williams, eliminata de Ana Ivanovici.

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata, duminica, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sarba Ana Ivanovici, cap de serie numarul 14, scor 4-6, 6-3, 6-3. Williams a fost eliminata si anul trecut la Australian Open, in sferturi, de Sloane Stephens, iar in urma cu doi ani in optimi de rusoaica Ekaterina Makarova. Serena s-a impus la Melbourne de cinci ori, in 2003, 2005, 2007, 2009 si 2010. De la precedenta editie a .

Australian Open: Rafa Nadal se califica in semifinale, dupa victoria in fata lui Grigor Dimitrov

Spaniolul Rafa Nadal, numarul unu mondial, s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in sferturi pe bulgarul Grigor Dimitrov, scor 3-6 7-6 7-6 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )