Libnet.ro
UNICEF

00:07

Austria: Candidatul de extrema dreapta a pierdut alegerile prezidentiale si si-a recunoscut infrangerea. Alexander Van der Bellen este noul presedinte

B1 B1,
Austria: Candidatul de extrema dreapta a pierdut alegerile prezidentiale si si-a recunoscut infrangerea. Alexander Van der Bellen este noul presedinte

UPDATE:Directorul de campanie al lui Hofer a declarat ca acesta a admis infrangerea in fata lui Van der Bellen, informeaza BBC. intr-un mesaj postat pe Facebook, Norbert Hofer s-a. continuă pe B1

De maine, Austria poate avea primul presedinte de extrema-dreapta din Europa

Este posibil, spun multe sondaje, ca Norbert Hofer, inginer in aeronautica, candidatul de extrema dreapta, sa devina urmatorul presedinte austriac, cumuland mai multe intentii de vot decat contra-candidatul sau, ecologistul Alexander Van der Bellen, profesor de economie.

Austria: Alexander Van der Bellen considera ca atitudinea sa proeuropeana l-a ajutat sa castige alegerile prezidentiale

Independentul Alexander Van der Bellen a declarat ca atitudinea sa proeuropeana l-a ajutat sa castige duminica alegerile prezidentiale din Austria, in detrimentul contracandidatului sau eurosceptic, Norbert Hofer, potrivit Agerpres, care citeaza DPA. Am luptat pentru Uniunea Europeana de la bun inceput, a spus Van der Bellen duminica seara, intr-o prima reactie. Sondajele la iesirea de la urne il dau castigator in fata candidatului de extrema dreapta.

Independentul Alexander Van der Bellen a castigat alegerile prezidentiale in Austria. Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea

Independentul Alexander Van der Bellen, sprijinit de Verzi, a castigat alegerile prezidentiale din Austria. Van de Bellen l-a invins pe Norbert Hofer, sustinut de extrema dreapta.

Peste 6,3 milioane de alegatori sunt chemati la urne in alegerile prezidentiale vazute drept cruciale pentru UE

Peste 6,3 milioane de austrieci sunt chemati duminica la urne pentru a-si alege presedintele, intr-un scrutin controversat si care risca sa livreze primul lider de extrema-dreapta dupa sfarsitul cel de-al doilea razboi mondial in Europa. Acesta este al doilea scutin prezidential din ultimul an, dupa ce magistratii supremi au anulat primele alegeri din cauza mai multor nereguli semnalate de extrema-dreapta de la Partidul Libertatii, transmite Reuters.

Austria isi alege presedintele, de extrema-dreapta sau independent

Aegerile prezidentiale in Austria a fost reluate duminica. Austriecii trebuie sa aleaga intre Norbert Hofer, 45 de ani, din partea Partidului Libertatii, de extrema-dreapta, si Alexander van der Bellen, 72 de ani, independent, sustinut de Partidul Verzilor.

UPDATE Proeuropeanul Alexander Van der Bellen a castigat alegerile prezidentiale din Austria (exit-poll)

Candidatul independent sustinut de Verzi Alexander Van der Bellen a castigat alegerile prezidentiale din Austria, potrivit exit-pollurilor date publicitatii imediat dupa inchiderea urnelor.

EXIT-POLL Proeuropeanul Alexander Van der Bellen a castigat alegerile prezidentiale din Austria

Candidatul independent sustinut de Verzi Alexander Van der Bellen a castigat alegerile prezidentiale din Austria, potrivit unui exit-poll dat publicitatii imediat dupa inchiderea urnelor.

Vladimir Putin cere reforme economice si fiscale dupa alegerile prezidentiale din 2018

Rusia nu poate sa-si permita sa vada ca economia stagneaza si trebuie sa gaseasca noi surse de crestere, a avertizat joi presedintele rus Vladimir Putin, cerand guvernului sa adopte reforme economice si fiscale aplicabile dupa alegerile prezidentiale din 2018, informeaza agentia AFP.

Exit-poll-uri: Independentul Alexander van der Bellen a castigat alegerile prezidentiale din Austria. Extremistul Norbert Hofer si-a recunoscut infrangerea

Independentul Alexander van der Bellen 72 de ani), sustinut deVerzi, a castigat al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Austria, devansandu-l pe candidatul extremei drepte, Norbert Hofer 45 de ani). Primele exit-poll-uri indica un scor de 54% pentru Alexander Van der Bellen, in timp ce Norbert Hofer a obtinut in jur de 46% din voturi. Tabara lui Hofer si-a recunoscut deja infrangerea, anunta Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )