Libnet.ro
UNICEF

11:30

Autocar romanesc, rasturnat pe o sosea din Germania

Antena3 Antena3,
Autocar romanesc, rasturnat pe o sosea din Germania

Un autocar romanesc, care se indrepta spre Berlin, s-a rasturnat la intrarea pe autostrada A9, in apropiere de Nuremberg, in Germania. Autocarul, marca Setra, are numere de inmatriculare de Iasi, iar potrivit. continuă pe Antena3

Podul rollercoaster din Japonia care sperie orice sofer (FOTO)

Acesta este unul din cele trei poduri existente in lume care are o panta foarte pronuntata, pentru ca navele sa poata trece pe sub el, scrie Daily Mail. Podul rutier din beton, care are 11,4 metri latime, se.

UPDATE Accident grav al unui autocar romanesc in Germania/ MAE: Doi pasageri sunt cetateni romani, noua moldoveni

Un autocar din Romania a fost implicat intr-un grav accident produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg. Duminica, in jurul orei 4. 30, autocarul care se inscrisese de pe autostrada A73 catre A9 in directia Berlin a derapat intr-o curba si s-a rasturnat. Politia considera soseaua umeda si viteza excesiva drept posibile cauze ale accidentului. UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat duminica dimineata in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova.

MAE: Doi romani si noua cetateni ai Republicii Moldova au fost raniti in accidentul de autocar din Germania

05: Doi dintre cei 11 pasageri ai autocarului care s-a rasturnat, duminica dimineata, in Germania sunt romani, restul fiind cetateni ai Republicii Moldova, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe.

Un autocar romanesc, implicat intr-un accident rutier grav, in Germania. 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania a fost implicat duminica, in jurul orei 4. 30 dimineata, intr-un accident grav produs la Feucht Roth), nu departe de Nurnberg, potrivit presei germane. Accidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza carosabilului umed. Se presupune ca autocarul avea viteza, iar soferul acestuia a pierdut controlul asupra volanului, intr-o curba.

Ion Cristoiu: Premierul Victor Ponta pare a fi singurul politician roman din prezent care a inteles miza cruciala reprezentata de anul electoral 2016. Considera deja ca s-a intrat in perioada electorala

Intr-un articol pe Evenimentul Zilei, jurnalistul Ion Cristoiu trece in revista evenimentele din 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit trei ani de la caderea Guvernului MRU, eveniment care a dat curs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )