Libnet.ro
UNICEF

16:45

Autoritatile din Catania anunta ca nu mai au unde sa ingroape imigrantii morti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile din Catania anunta ca nu mai au unde sa ingroape imigrantii morti

Peste 400 de imigranti au fost arestati in Turcia inainte de a traversa marea spre Grecia * Sute de imigranti au rupt cordoanele de politie la postul de frontiera greco-macedonean Gevggelija si au patruns in Macedonia Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane, transmite agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile din Catania anunta ca nu mai au unde sa ingroape imigrantii ilegali morti

Peste 400 de imigranti au fost arestati in Turcia inainte de a traversa marea spre Grecia * Sute de imigranti au rupt cordoanele de politie la postul de frontiera greco-macedonean Gevggelija si au patruns in Macedonia Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Italia: Autoritatile din Catania anunta ca nu mai au unde sa ingroape imigrantii ilegali morti pe Mediterana

Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Italia: Autoritatile din Catania nu mai au unde sa ingroape imigrantii morti pe Mediterana

Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane. Viceprimarul din.

Cimitirele din Italia sunt depasite. Autoritatile nu mai au unde sa ingroape imigrantii ilegali morti pe Mediterana

Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane, transmite .

Raport al Societatii Zoologice din Londra: Tot mai multe animale marine sunt zarite in apele fluviului Tamisa (VIDEO)

Din ce in ce mai multe animale marine ajung in apele fluviului Tamisa, potrivit unui unui raport publicat joi de Zoological Society of London ZSL), informeaza AFP. Focile au fost cel mai des observate in apele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )