Libnet.ro
UNICEF

01:06

Autoritatile din Chicago vor despagubi persoanele de culoare torturate de politie intre anii 1972 si 1991

B1 B1,
Autoritatile din Chicago vor despagubi persoanele de culoare torturate de politie intre anii 1972 si 1991

Autoritatile din Chicago vor despagubi cel putin 50 de victime, in cea mai mare parte negri, care fusesera torturati de politia sa intre anii 1972 si 1991, de un grup de ofiteri din politie condusi de seful. continuă pe B1

Sindicatele din administratie vor organiza un nou protest pe 27 mai

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie FNSA) va organiza, in data de 27 mai, un nou miting in Bucuresti, la care spera sa participe minim 3000 de persoane, in cazul in care autoritatile nu vor solutiona revendicarile de la protestele anterioare.

Kievul si separatistii din Ucraina vor relua miercuri negocierile de la Minsk

Ucraina si separatistii prorusi din regiunile Lugansk si Donetk - teatrul unui conflict armat de peste un an - isi vor relua negocierile miercuri la Minsk, pentru a discuta cu privire la modul in care este pus in aplicare acordul de pace din 12 februarie, transmite RIA Novosti.

Puterea BOR asupra libertatii de exprimare: Preotii unei biserici din Capitala vor sa cenzureze o pictura murala din motive religioase (FOTO)

Preotii de la Biserica Sfantul Gheorghe, deranjati de un graffiti aparut pe o cladire din Bucuresti, s-au plans mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane ca pictura este tulburatoare si neortodoxa. Pictura ce-l.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )