Libnet.ro
UNICEF

11:15

Autoritatile nu iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile nu iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, considera ca in acest moment nu se pune problema carantinarii municipiului Sibiu, el discutand cu autoritatile locale carora le-a propus o serie de masuri pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2 si carora ce-a cerut sa faca o evaluare in ceea ce priveste focarele si modul de transmitere a bolii, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile nu iau in calcul carantinarea municipiului Sibiu, care a depasit rata de infectare de 6 la mie. Ce masuri propune ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, considera ca in acest moment nu se pune problema carantinarii municipiului Sibiu, el discutand cu autoritatile locale carora le-a propus o serie de masuri pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2 si carora ce-a cerut sa faca o evaluare in ceea ce priveste focarele si modul de transmitere a bolii.

Nicusor Dan: Nu luam in calcul carantinarea Bucurestiului.Cand va fi operational sistemul care permite localizarea persoanelor infectate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reafirmat, duminica, faptul ca nu se impune carantinarea municipiului Bucuresti, dar ca va fi posibila o carantinare locala, daca se constata focare pe anumite strazi sau zone.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu cred ca vom avea un lockdown pana la alegerile parlamentare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, miercuri,intr-o conferinta de presa organizata la Sibiu, ca nu crede ca se va impune carantina nationala pana la alegerile parlamentare. din 6.

Klaus Iohannis, intalnire cu Nelu Tataru si experti din domeniul vaccinologiei: Ministrul Sanatatii mi-a explicat cadrul privind vaccinarea, etapele de vaccinare, reteaua de stocare si distributie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a convocat o intalnire cu ministrul Sanatatii si experti din domeniul vaccinologiei, pentru a evalua.

Ministrul Sanatatii: Daca noi nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun

Cine crede ca daca acum nu respecta regulile sanitare va avea un Craciun linistit sau va merge la munte sau in strainatate, se insala, avertizeaza ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca situatia epidemiologica in care va fi Romania de sarbatorile de iarna depinde de modul in care respectam masurile anti-COVID pe termen lung.

Toate structurile statului, inclusiv Armata, se vor implica in vaccinarea populatiei impotriva COVID - ministrul Sanatatii

Toate structurile statului, inclusiv Armata, se vor implica in vaccinarea populatiei impotriva COVID-19, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustinand ca se lucreaza deja la o strategie privind vaccinarea.

Ministrul Sanatatii anunta ca zilele acestea vor ajunge in spitale primele teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca in zilele urmatoare unitatile de primiri urgente ale spitalelor vor incepe sa primeasca teste rapide pentru depistarea infectiei cu SARS-CoV-2.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu recomand in continuare o scoala fata in fata, in conditiile in care se poate face acest tip de scoala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca acolo unde este posibil cursurile ar trebui sa se desfasoare cu prezenta fizica a elevilor la scoala. Oficialul guvernamental a facut aceasta precizare,.

Italia. Ministrul Sanatatii cere un nou lockdown: Situatia este ingrozitoare

Italia are la dispozitie doar doua zile pentru a aproba restrictii mai severe menite sa opreasca raspandirea noului coronavirus, a avertizat ministrul italian al Sanatatii, calificand noile date drept ingrozitoare.

Coronavirus: Italia are 48 de ore pentru a aproba restrictii mai severe, probabil un nou lockdown - spune ministrul sanatatii

Ministrul italian al sanatatii a declarat duminica aceasta ca noile date privind contaminarile cu coronavirus sunt ingrozitoare si ca Italia are la dispozitie doar doua zile pentru a aproba restrictii mai severe menite sa opreasca raspandirea virusului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )