Libnet.ro
UNICEF

17:45

Autoritatile sunt in alerta. Cod Portocaliu de ger in judetul Gorj

Adevărul Adevărul,
Autoritatile sunt in alerta. Cod Portocaliu de ger in judetul Gorj

Autoritatile din Gorj sunt in alerta dupa ce judetul se afla sub avertizare de Cod Portocaliu de ger si ninsoare. Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, astazi, in vederea stabilirii masurilor necesare prevenirii eventualelor evenimente ce ar putea fi generate de conditiile meteo. continuă pe Adevărul

Avertizarea de cod portocaliu de ger intra in vigoare duminica noaptea. Ce sunt sfatuiti oamenii sa faca

Atentionarea cod portocaliu de frig va intra in vigoare in noaptea de duminicam spre luni, iar Ialomita se afla printre judetele unde valul de ger va aduce temepraturi minime de intre -22 si -12 grade.

Cod portocaliu de ger in peste jumatate de tara, incepand de luni: Temperaturile vor fi comparabile cu minimele record inregistrate in aceasta perioada / Cod galben de ger in toata Romania, de duminica dimineata

Administratia Nationala de Metorologie a emis un cod portocaliu de ger, valabil in peste jumatate de tara incepand de luni ora 03. 00 pana joi ora 10. In Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia si Dobrogea valul de frig se va intensifica, gerul va fi persistent chiar si pe parcursul zilelor, cand valorile termice vor fi comparabile cu recordurile inregistrate in aceasta perioada.

Frigul pune stapanire pe aproape toata Romania. Cod portocaliu de GER, incepand de luni. Temperaturi de pana la -22 de grade

Vesti proaste de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Institutia a emis cod portocaliu de ger, valabil in aproape toata tara, incepand de luni de la ora 03. 00 si pana joi la ora 10. in.

ANM: Val de frig in toata tara. Capitala si 27 de judete sub Cod portocaliu de ger

Un val de frig va cuprinde treptat toata tara, incepand din noaptea de sambata spre duminica, iar Capitala si 27 de judete din Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia si Dobrogea se vor afla sub Cod portocaliu de ger, in timp ce 13 judete vor.

COD PORTOCALIU de ger. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii recomanda populatiei ca in zilele cu temperaturi scazute sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile de igiena.

Cum s-au pregatit autoritatile din Vrancea pentru urmatoarele patru zile de ger. Se anunta temperaturi de -22 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica COD PORTOCALIU, valabila si pentru judetul Vrancea, in intervalul 26 februarie, ora 03. 00 01 martie, ora 10. 00, conform careia vremea se va inrautati considerabil.

Cod Portocaliu de viscol in sudul tarii de luni dimineata pana marti noapte

Meteorologii au emis duminica cod portocaliu de viscol si ninsoare pentru majoritatea judetelor din sudul tarii. Avertizarile meteo sunt valabile de luni dimineata pana marti noapte.

Iarna pe bune! Cod portocaliu de viscol si ninsoare in sudul tarii, de luni dimineata pana marti noapte. Gerul tine pana joi

Meteorologii au emis duminica avertizari cod portocaliu de viscol si ninsoare pentru majoritatea judetelor din sudul tarii. Avertizarile meteo sunt valabile de luni dimineata pana marti noapte.

Iarna pe bune! Cod portocaliu de viscol si ninsoare pana marti noapte. Gerul tine pana joi. Raed Arafat: Daca va fi nevoie vom lua masuri suplimentare

Meteorologii au emis, duminica, Cod portocaliu de viscol, respectiv de ninsoare, pentru majoritatea judetelor din sudul tarii. Avertizarile meteo sunt valabile de luni dimineata pana marti noapte.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in 12 judete din sudul tarii, inclusiv in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica un cod portocaliu de ninsori si vant puternic, valabil pentru 12 judete din sudul tarii, inclusiv in Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )