Libnet.ro
UNICEF

07:15

Autorul atacului armat de la Tel Aviv, de negasit

România Liberă România Liberă,
Autorul atacului armat de la Tel Aviv, de negasit

Politia israeliana era mobilizata duminica, pentru a treia zi consecutiv, pentru a-l gasi pe autorul atacului armat de la Tel Aviv care a facut doi morti si sapte raniti, a informat un purtator de cuvant, citat de AFP. continuă pe România Liberă

VIDEO Atac armat in Tel Aviv: Doi morti si mai multi raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa, dupa ce un individ a deschis focul, din motive necunoscute, intr-un bar din centrul orasului Tel Aviv vineri dupa-amiaza. Incidentul a avut loc pe Dizengoff Street.

Atac armat soldat cu doi morti si sapte raniti la Tel Aviv

Un atac armat soldat cu cel putin doi morti si sapte raniti a avut loc vineri in centrul orasului israelian Tel Aviv, motivele atacului fiind neclare, a anuntat politia israeliana. Un barbat a deschis focul vineri dupa-amiaza intr-un bar din centrul Tel Aviv-ului, informeaza AFP si Reuters.

Atac armat in Tel Aviv. Un barbat a deschis focul intr-un restaurant aglomerat. Doi morti

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un.

Cel putin doi morti si sase raniti intr-un atac terorist comis in Tel Aviv. Atacatorul a reusit sa fuga

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un atac terorist, informeaza site-ul Ynetnews. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )