Libnet.ro
UNICEF

17:00

Autostrada A3, inchisa din cauza poleiului

Antena3 Antena3,
Autostrada A3, inchisa din cauza poleiului

Traficul pe autostrada A3,intre strada Petricani si soseaua de centura, a fost inchis, a anuntat vineri seara Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Stratul de polei deja. continuă pe Antena3

Traficul rutier, oprit pe Autostrada Bucuresti-Constanta din cauza poleiului

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta a fost oprit la kilometrul 10+500 Capitala), pana la 106 106 + 800 de metri Drajna Noua), din cauza poleiului, informeaza centrul Infotrafic.

UPDATE Drumuri nationale si Autostrada Soarelui, nchise din cauza poleiului/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

Mai multe drumuri nationale si portiuni din Austostrada Bucuresti-Constanta au fost inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile.

Autostrada Soarelui, inchisa din cauza poleiului. Traficul a fost oprit pe sectorul de drum Bucuresti-Drajna

Poleiul pune traficul inpoericol. Din cauza conditiilor meteo nevaforabile, circulatia a fost inchisa vineri dimineata pe Autpstrada Soarelui.

UPDATE Drumuri nationale si Autostrada Soarelui sunt nchise din cauza poleiului/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

Mai multe drumuri nationale si portiuni din Austostrada Bucuresti-Constanta au fost inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile.

UPDATE Drumuri nationale, nchise din cauza poleiului / Traficul pe autostrada A2 a fost redeschis/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

Mai multe drumuri nationale si portiuni din Austostrada Bucuresti-Constanta au fost inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile. UPDATE 13:00 Circulatia rutiera pe A2 Bucuresti - Drajna a fost redeschisa.

O portiune din A2 (Bucuresti-Drajna) si 4 drumuri nationale sunt nchise circulatiei din cauza poleiului

4 drumuri nationale si Austostrada Bucuresti-Constanta, pe o portiune de 100 de kilometri, sunt inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut.

O portiune din A2 (Bucuresti-Drajna) si 4 drumuri nationale sunt nchise circulatiei din cauza poleiului/ n capitala, linia de tramvai 41 este momentan blocata/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

4 drumuri nationale si Austostrada Bucuresti-Constanta, pe o portiune de 100 de kilometri, sunt inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile.

UPDATE O portiune din A2 (Bucuresti-Drajna) si 4 drumuri nationale sunt nchise circulatiei din cauza poleiului/ n capitala, linia de tramvai 41 este momentan blocata/ Circulatia feroviara si traficul aerian sunt ngreunate de conditiile meteo

Patru drumuri nationale si Austostrada Bucuresti-Constanta, pe o portiune de 100 de kilometri, sunt inchise vineri dimineata din cauza poleiului. CNAIR sfatuieste soferii sa conduca prudent deoarece riscul de alunecare este foarte crescut. in capitala, un tramvai a deraiat, blocand circulatia liniei 41. Traficul feroviar si aterizarea aeronavelor pe Aeroportul International ,,Henri Coanda sunt ingreunate de conditiile meteorologice nefavorabile.

Situatia drumurilor: circulatie oprita pe Autostrada Soarelui si pe patru drumuri nationale din cauza poleiului

Circulatia este oprita vineri dimineata pe A2 si pe patru drumuri nationale din judetele Buzau si Ialomita din cauza poleiului, pe alte doua drumuri traficul a fost oprit temporar din cauza unor accidente, conform Infotrafic.

Situatia drumurilor: circulatie oprita pe Autostrada Soarelui si pe mai multe drumuri nationale din cauza poleiului

Circulatia este oprita vineri dimineata pe A2 si pe patru drumuri nationale din judetele Buzau si Ialomita din cauza poleiului, pe alte doua drumuri traficul a fost oprit temporar din cauza unor accidente, conform Infotrafic. Capitala si 25 de judete se afla sub Cod galben de ploi, lapovita, ninsori si viscol, pana vineri la ora 14:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )