Libnet.ro
UNICEF

07:46

Traficul rutier, oprit pe Autostrada Bucuresti-Constanta din cauza poleiului

Hotnews Hotnews,
 Traficul rutier, oprit pe Autostrada Bucuresti-Constanta din cauza poleiului

Traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta a fost oprit la kilometrul 10+500 Capitala), pana la 106 106 + 800 de metri Drajna Noua), din cauza poleiului, informeaza centrul Infotrafic. continuă pe Hotnews

Trafic rutier oprit din nou pe DN75, in Apuseni, din cauza unei avalanse de zapada

Traficul rutier este oprit din nou marti pe DN75, in Apuseni, in zona localitatii Vartop, din cauza zapezii cazute pe carosabil de pe versant.

Val de evenimente rutiere, produse pe E85, din cauza poleiului. Un microbuz cu cinci pasageri s-a rasturnat

Mai multe evenimente rutiere au avut loc, joi seara, pe drumul european E85, din cauza carosabilului acoperit cu gheata. O tamponare cu trei autoturisme s-a produs, in zona Crucea Comisoaiei. Un microbuz cu cinci pasageri la bord s-a rasturnat pe soseaua europeana, un pasager suferind un atac de panica. in aceeasi zona, un TIR a derapat si a iesit in decor.

UPDATE Cod portocaliu si galben de polei n 13 judete / Circulatiedificila pe mai multe drumuri nationale si pe Autostrada Bucuresti-Constanta / Si traficul feroviar este ngreunat din cauza poleiului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, avertizari cod portocaliu pentru opt judete, avertizand ca, pana la ora 11. 00, in aceste zone se vor semnala depuneri semnificative de polei. in alte cinci judete, este cod galben de polei pana la ora 10. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat ca se circula ingreunat, din cauza poleiului, pe mai multe artere rutiere din judetele Buzau, Braila, Calarasi, Galati, Ialomita, Ilfov, Giurgiu, Harghita, Prahova, Tulcea si Vrancea, precum si pe Autostrada Bucuresti-Constanta.

Zeci de galateni au ajuns la spital cu fracturi, luxatii si entorse la maini si picioare. Un autocar si doua ambulante au derapat din cauza poleiului

Autoritatile nu au luat nicio masura pana la aceasta ora pentru diminuarea efectelor poleiului in judetul Galati. Strazile din Galati si drumurile judetene, dar si trotuarele s-au transformat in adevarate patinoare.

Restrictie de tonaj pe DN2B, din cauza poleiului

Ca urmare a fenomenului de ploaie inghetata ce conduce la formarea poleiului pe carosabil, incepand cu ora 8. 10 a fost instituita o restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone pe DN 2B Buzau-Braila. Se actioneaza cu 4 utilaje care imprastie antiderapant.

VIDEO Drum national, inchis din cauza poleiului. Politia din Buzau a instituit trei filtre pana la limita cu Braila

Buzoienii se lupta la aceasta ora cu un fenomen meteo extrem, cunoscut sub denumirea de freezing rain care transforma instantaneu ploaia intr-o pelicula de gheata. Ploaia inghetata a transformat inca de dimineata strazile din oras in adevarate patinoare, spre disperarea pietonilor care abia au circulat pe trotuare.

A fost inchisa circulatia pe un drum judetean din judetul Braila din cauza poleiului si a vantului puternic

Drumarii actioneaza cu 27 de utilaje si 50 de persoane pe drumurile nationale si cu sase sararite, doua wole si patru persoane pe drumurile judetene pentru inlaturarea efectelor poleiului.

UPDATE A fost reluata circulatia pe un drum national din judetul Braila. Autoritatile inchisesera drumul din cauza poleiului si a vantului puternic

Drumarii actioneaza cu 27 de utilaje si 50 de persoane pe drumurile nationale si cu sase sararite, doua wole si patru persoane pe drumurile judetene pentru inlaturarea efectelor poleiului.

DJ 201 B, inchis din cauza poleiului intre localitatile Ciochina si Rasi

Avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile, respectiv polei si vant puternic, incepand cu ora 15. 30, circulatia rutiera pe Drumul Judetean 201B intre localitatile Ciochina si Rasi, a fost inchisa temporar pentru toate categoriile de autovehicule, a anuntat iPJ Ialomita.

Mii de persoane din judetul Galati au ramas fara curent electric din cauza poleiului. Sunt afectate doua linii de tensiune si 118 posturi de transformare

Sase localitati din judetul Galati nu au curent electric in momentul de fata. Ploaia inghetata de noaptea trecuta a afectat mai multe linii de medie tensiune si posturi de transformare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )