Libnet.ro
UNICEF

05:45

Am auzit numai cuvinte de apreciere despre militarii romani din Sarajevo si Pristina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am auzit numai cuvinte de apreciere despre militarii romani din Sarajevo si Pristina

Premierul Dacian Ciolos a vizitat, astazi, Bosnia-Hertegovina si Kosovo, unde i-a vizitat si pe militarii romani aflati in misiune, prilej cu care a afirmat ca a auzit numai cuvinte de apreciere despre modul profesionist in care acestia isi indeplinesc activitatile. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos si ministrul Motoc ii viziteaza pe militarii romani din Kosovo si Bosnia Hertegovina

Premierul Dacian Ciolos si ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, efectueaza astazi o vizita in Kosovo si Bosnia si Hertegovina, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Exclusiv RL. Efectele razboiului din Afganistan. Militarii romani se intorc acasa cu reactie postagresiva de stres. Uneori se ajunge la boli psihice

Militarii romani care participa la misiuni in zone de razboi, cum sunt cele din Afganistan, sunt testati medical si psihologic atat inainte de plecarea in misiune cat si dupa finalizarea acesteia, a declarat, joi, colonelul dr. Ionel Oprea, comandantul Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale.

Document CIA despre politicieni romani si partide

Un document secret al CIA, care ulterior a fost desecretizat, despre situatia politica din Romania a fost prezentat marti, de Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Documentul CIA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )