Libnet.ro
UNICEF

10:15

Avalansa mortala din Retezat: salvatorii montani au preluat trupurile celor doi copii, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

Adevărul Adevărul,
Avalansa mortala din Retezat: salvatorii montani au preluat trupurile celor doi copii, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

Salvatorii montani au ajuns, duminica dupa-amiaza, in zona in care se afla trupurile celor doi copii decedati in urma avalansei din Masivul Retezat. continuă pe Adevărul

VIDEO Primele imagini de la locul tragediei din Retezat. Salvatorii au adus de pe munte trupurile celor doi copii

Echipele de salvamontisti si jandarmi montani au recuperat si adus la poalele Retezatului cele doua victime ale avalansei mortale din Masivul Retezat. Operatiunile s-au derulat pe durata a aproape 12 ore.

Dosar penal pentru ucidere din culpa, dupa moartea copiilor alpinisti in avalansa din Retezat. Salvatorii montani au preluat trupurile celor doi copii

Un dosar penal in rem a fost deschis de politistii hunedorenipentru ucidere din culpa, dupa moartea celor doi adolescenti campioni la alpinism, in avalansa de sambata din Retezat.

Avalansa mortala in Retezat: cinci oameni au fost surprinsi de caderile de zapada, iar doi copii au murit

Doi copii au murit in Masivul Retezat in urma unei avalanse produse sambata dupa-amiaza in zona Lacului Bucura. Alti trei turisti au fost surprinsi de avalansa, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Hunedoara.

Avalansa mortala in Retezat: sapte oameni au fost surprinsi de caderile de zapada, iar doi copii au murit

Doi copii au murit in Masivul Retezat in urma unei avalanse produse sambata dupa-amiaza in zona Lacului Bucura. Acestia se aflau intr-un gup de sapte persoane surpinse de avalansa.

Avalansa mortala in Retezat: sapte oameni au fost surprinsi de caderile de zapada, iar doi copii au murit. Alpinista Dor Geta Popescu este printre victime

Doi copii au murit in Masivul Retezat in urma unei avalanse produse sambata dupa-amiaza in zona Lacului Bucura. Acestia se aflau intr-un gup de sapte persoane surpinse de avalansa. Printre victime se afla si alipinsta Dor Geta Popescu, potrivit Salvamont Hunedoara.

Avalansa in Muntii Retezat: posibil doi morti

Cinci turisti au fost surprinsi, sambata, de o avalansa produsa in Muntii Retezat, din judetul Hunedoara, fiind posibil ca doi dintre acestia sa fi murit.

Coco Popescu, dezvaluire dureroasa despre sora ei, Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat

Coco, sora alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa de sambata din Muntiii Retezat, marturisea intr-un interviu mai vechi ca micutei nu ii place altitudine, iar marea ei pasiune.

Adolescentii MORTI in avalansa din Retezat alpinisti renumiti, cu recorduri mondiale si europene (FOTO)

Cei doi adolescenti care si-au pierdut viata in avalansa de sambata dupa-amiaza, in Muntii Retezat au fost identificati. Ei sunt Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, alpinisti renumiti, cu.

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat, internat in spital cu multiple traumatisme

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme,.

Tatal alpinistei care a murit in avalansa din Retezat, singurul internat in spital dintre supravietuitori

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, se afla internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme. Este singura persoana care a ramas in unitatea spitaliceasca din grupul celor cinci persoane care au supravietuit caderii masive de zapada, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )