Libnet.ro
UNICEF

20:31

Avancronica finala Cupei Mondiale: Germania-Argentina (LIVE, 22:00)

Online Sport Online Sport,
Avancronica finala Cupei Mondiale: Germania-Argentina (LIVE, 22:00)

Germania si Argentina joaca la Rio de Janeiro, pe legendara arena Maracana, cu trofeul pe masa la editia din acest an a Cupei Mondiale. continuă pe Online Sport

Avancronica finala Cupei Mondiale: Germania Argentina (LIVE, 22:00)

Germania si Argentina joaca la Rio de Janeiro, pe legendara arena Maracana, cu trofeul pe masa la editia din acest an a Cupei Mondiale.

SLIDE Cinci lucruri de stiut inaintea finalei Cupei Mondiale: Germania-Argentina

Germania si Argentina se intalnesc, duminica seara, pentru a saptea oara la Cupa Mondiala si pentru a treia oara intr-o finala. Vedeti in continuare cinci lucruri de tinut minte inaintea finalei de pe Maracana din Rio de Janeiro.

LIVE TEXT Germania - Argentina, ora 22.00. Finala Cupei Mondiale din Brazilia 2014

Nationalele Germaniei si a Argentinei se intalnesc, duminica, de la ora 22. 00, pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, in finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia. Titlul cu numarul 20 al Mondialului de fotbal este disputat intre doua nationale care s-au mai intalnit in ultimul act al competitiei de doua ori.

Germania - Argentina, FINALA Cupei Mondiale, duminica, pe Maracana

Reprezentativele Germaniei si Argentinei, la fel ca si in 1986 si 1990, se vor intalni in finala Cupei Mondiale, duminica, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro.

Germania - Argentina, Finala Cupei Mondiale, duminica, pe Maracana

Reprezentativele Germaniei si Argentinei, la fel ca si in 1986 si 1990, se vor intalni in finala Cupei Mondiale, duminica, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro.

Argentina merge in finala Cupei Mondiale in fata unei Olande legate de picioare

Argentina s-a calificat in finala Cupei Mondiale, miercuri seara, dupa un meci inchis cu Olanda in semifinale, in care cele doua formatii au preferat sahul in locul fotbalului pe parcursul primelor 120 de minute, iar ratarile lui Vlaar si Sneijder, de la penaltiuri, au facut diferenta si astfel sudamericanii au acces in ultimul act. Argentina a castigat cu 4-2 si va evolua impotriva Germaniei in finala programata duminica, de la 22:00, in direct LIVE TEXT pe onlinesport. ro. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Argentina se califica dramatic in finala Cupei Mondiale

Argentina s-a calificat in finala Cupei Mondiale, miercuri seara, dupa un meci inchis cu Olanda in semifinale, in care cele doua formatii au preferat sahul in locul fotbalului pe parcursul primelor 120 de minute, iar ratarile lui Vlaar si Sneijder, de la penaltiuri, au facut diferenta si astfel sudamericanii au acces in ultimul act. Argentina a castigat cu 4-2 si va evolua impotriva Germaniei in finala programata duminica, in direct LIVE TEXT pe site. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Argentina invinge Olanda la penaltyuri si se califica in finala Cupei Mondiale dupa 24 de ani

Argentina va juca finala Cupei Mondiale pentru prima oara din 1990. La fel ca in urma cu 24 de ani, adversara sud-americanilor din ultimul act va fi Germania, care a eliminat Brazilia. in cea de-a doua semifinala,.

Putin se intalneste cu Angela Merkel duminica, in Brazilia, la finala Cupei Mondiale de Fotbal

Presedintele rus Vladimir Putin va discuta astazi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Rio de Janeiro, unde Merkel se afla pentru a urmari finala Cupei Mondiale de Fotbal, care se joaca peste cateva ore intre Germania si Argentina. Desi initial s-a vorbit si despre o a doua intalnire intre Putin si Petro Porosenko, noul presedinte al Ucrainei, liderul de la Kiev a anuntat duminica dimineata ca nu va calatori in Brazilia.

Italianul Nicola Rizzoli va arbitra finala Cupei Mondiale din Brazilia

Italianul Nicola Rizzoli va arbitra finala Cupei Mondiale din Brazilia, care va disputa duminica, de la ora 22, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, intre Germania si Argentina. Arbitrul de 42 de ani este.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )