Libnet.ro
UNICEF

19:00

O avarie la o magistrala subterana a lasat municipiul Ramnicu Valcea fara gaze, caldura si apa calda

Adevărul Adevărul,
O avarie la o magistrala subterana a lasat municipiul Ramnicu Valcea fara gaze, caldura si apa calda

Duminica seara, s-a produs o avarie la magistrala subterana de gaze a municipiului Ramnicu Valcea. Tot orasul a fost afectat. continuă pe Adevărul

Ramnicu Valcea: AVARIE MAJORA la reteaua de gaze. Locuitorii din centrul si nordul orasului au ramas duminica fara alimentare

O avarie de gaze s-a produs, duminica dupa-amiaza, in municipiul Ramnicu Valcea, in urma careia locuitorii din centrul si nordul orasului au ramas fara gaze naturale.

FOTO Cum a ramas un roman fara masina, dupa ce un stalp de electricitate i-a cazut pe autoturism

Un eveniment rutier ciudat s-a petrecut duminica seara pe o strada din municipiul Ramnicu Valcea dupa ce un conducator auto a pierdut controlul volanului.

Un numar de 21.500 de consumatori din Ramnicu Valcea nu sunt alimentati cu gaze naturale, din cauza unei avarii la o magistrala subterana de gaze

Un numar de 21. 500 de consumatori din Ramnicu Valcea nu sunt alimentati cu gaze naturale, duminica seara, din cauza unei avarii produse la o magistrala subterana de gaze. Un echipaj ISU a asigurat zona pana cand pericolul a fost indepartat, iar echipele Distrigaz vor continua dimineata lucrarile de remediere.

Ramnicu Valcea, un nou pas gresit in Liga Campionilor la handbal feminin. Cum arata clasamentul grupei

Campioana Romaniei la handbal feminin, SCM Ramnicu Valcea, a pierdut sambata, in deplasare, cu Buducnost, 23-19 13-10), in a treia partida din grupa C a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor (handbal f): Buducnost vs SCM Ramnicu Valcea 23-19, in Grupa C

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, SCM Ramnicu Valcea, a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia muntenegreana Buducnost, cu scorul de 23-19 13-10), in a treia partida din grupa C a Ligii Campionilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )