Libnet.ro
UNICEF

01:06

Avarie RADET: Circa 140 de blocuri din Capitala au ramas fara apa calda si caldura

Hotnews Hotnews,
 Avarie RADET: Circa 140 de blocuri din Capitala au ramas fara apa calda si caldura

O noua avarie la reteaua RADET lasa joi peste 140 de blocuri din Capitala fara apa calda si caldura. Furnizarea agentului termic a fost oprita dimineata 9. 00) si se estimeaza ca va fi repornita pana la ora 21. Printre zonele afectate se numara si Piata Victoriei si cartierul Crangasi. Avaria s-a produs din cauza unor defectiuni la punctele termice. continuă pe Hotnews

Noi avarii la RADET: 83 de blocuri din Bucuresti au ramas luni fara apa calda sau caldura

83 de blocuri din Bucuresti au ramas luni dimineata fara apa calda sau caldura din cauza unor avarii la reteaua RADET, potrivit unei informari de pe site-ul Regiei. Pana la ora 14. 00 defectiunea a fost remediata pentru 74 de imobile.

O noua avarie RADET: Zeci de imobile din Bucuresti, fara apa calda si caldura

O noua avarie RADET! Sute de bucuresteni au ramas din nou in frig, luni, dupa o avarie la reteaua Regiei. 83 de blocuri au fost afectate. Locuitorii nu au avut apa calda si caldura pana luni la ora.

Panica la o benzinarie din Capitala. O masina a luat foc! Incidentul i-a bagat in sperieti pe soferi si pe angajati! VIDEO

O masina a luat foc la o statie de pe Soseaua Chitilei din Bucuresti. Soferul intrase sa plateasca, in timp ce din autoturism a inceput sa iasa fum gros. Totul ar fi pornit de la o defectiune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )