Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avarii vs. kilometri la o masina second hand. Ce fraude faci fara sa vrei cnd nu stii ce masina cumperi

Hotnews Hotnews,
 Avarii vs. kilometri la o masina second hand. Ce fraude faci fara sa vrei cnd nu stii ce masina cumperi

Cumpararea unui automobil rulat presupune mai intai de toate un pret de achizitie mai mic fata de pretul de nou, dar, in acelasi timp, exista doua riscuri majore: interventiile asupra kilometrajului si avariile semnificative suferite de acea masina pana in momentul vanzarii/cumpararii. in plus, vrei-nu-vrei, esti implicat in frauda in secunda in care faci RCA si CASCO pentru o masina masluita, iar doar pentru segmentul RCA fraudele anuale generate de astfel de situatii se situeaza la circa un milion de Euro, potrivit estimarilor lui Razvan Pavel, managing partner autoDNA in Romania, care a lucrat 12 ani in pozitii de top management la companii de asigurare precum Allianz si Groupama. continuă pe Hotnews

Avarii versus kilometri la o masina second-hand. Ce riscuri si costuri presupun

Achizitia unei masini second-hand inseamna un pret de achizitie mai mic fata de pretul unei masini noi, dar, in acelasi timp, vine cu doua riscuri majore: interventiile asupra kilometrajului si avariile semnificative suferite de acea masina pana in.

Ce fraude faci fara sa vrei atunci cand cumperi o masina second hand

Cumpararea unui automobil second hand presupune, in primul rand, un pret de achizitie mai mic fata de pretul de nou. insa, in acelasi timp, exista doua riscuri majore atunci cand achizitionezi.

Cum depistezi o masina second hand care are kilometrajul modificat

Datul kilometrilor inapoi este sport extrem la noi in tara. Ce ce doresc sa-si cumpere un automobil la mana a doua risca sa fie tepuiti de samsari care dau kilometri inapoi. Cum se poate depisa un automobil la al carui kilometraj s-a umblat? De cele mai multe ori, automobilele sunt aduse din vestul Europei. Acolo, [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )