Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

De ce nu avem buget pe 2019. Teodorovici: il avem de anul trecut pe masa la minister. Nici vorba de deficitul de 5%

Adevărul Adevărul,
De ce nu avem buget pe 2019. Teodorovici: il avem de anul trecut pe masa la minister. Nici vorba de deficitul de 5%

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca Guvernul are proiectul de buget pe masa inca de anul trecut, dar calendarul a fost intarziat de lipsa avizului CSAT. Oficialul a oferit si cateva clarificari cu privire la deficitul pe care il va inregistra Romania, anul trecut, precizand ca nu este nici vorba de deficitul de 5%. continuă pe Adevărul

ANUL TRECUT: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 14% in Germania

Vanzarile de autoturisme noi in Germania au scazut cu 0,2% anul trecut, la 3,44 milioane de vehicule, in timp ce Dacia a raportat un avans de 14,5%, la 71. 746 vehicule, arata datele Autoritatii Federale din domeniul Transporturilor KBA).

Ministrul Educatiei: Peste 2.000 de gradinite si scoli au functionat anul trecut cu WC-urile in curte

Peste 2. 000 de scoli si gradinite au functionat anul trecut cu WC-ul in curte, fara apa curenta si canalizare. Afirmatia ii apartine chiar ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.

10 startup-uri europene care au obtinut finantari uriase, anul trecut. 3 dintre ele sunt prezente si n Romnia

Investitiile in startup-urile europene din IT au ajuns la un nivel record, de 20 de miliarde de euro, anul trecut, dupa ce 23 de startup-uri au obtinut finantari de peste 100 de milioane de euro fiecare. Iata care au fost cele mai mari finantari obtinute de startup-urile europene in 2018.

IONEL DANCA: Cateva categorii sociale sufera ca nu avem buget

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a declarat, astazi, ca in acest moment sunt cateva categorii sociale care deja sufera ca urmare a faptului ca Romania nu are aprobat bugetul pe 2019.

Scrisoare deschisa a lui Orban catre premier si catre liderii coalitiei: Va somez sa prezentati urgent in dezbatere publica proiectul de buget pe 2019

Presedintele PNL Ludovic Orban a adresat premierului Viorica Dancila si presedintilor celor doua Camere o scrisoare deschisa in care ii someaza sa prezinte urgent in dezbatere publica proiectul de buget pe 2019 si sa convoace o sesiune extraordinara a Parlamentului pentru adoptarea legii bugetului de stat pe anul acesta.

Muzeul Luvru bate recordul cu peste 10 milioane de vizitatori anul trecut

Muzeul Luvru din Paris este cel mai vizitat din lume si a batut toate recordurile cu peste 10 milioane de vizitatori in 2018, un numar fara precedent, potrivit conducerii institutiei, relateaza France24.

Un nou atac al presedintelui la adresa PSD: Sa vina urgent cu explicatii. Unde este proiectul de buget pe 2019? Este o problema grava

Presedintele Klaus Iohannis a criticat vineri lipsa unui proiect de buget pentru acest an, spunand ca, in loc sa se ocupe de buget, PSD se ocupa de schimbat sefi de la ANAF si din alte pozitii. Iohannis a spus ca aceasta este o problema grava, pentru ca inseamna ca sunt probleme cu bugetul, iar PSD trebuie sa vina urgent cu explicatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )