Libnet.ro
UNICEF

13:30

Aventura unui roman din Petrosani: Conationalul nostru se pregateste sa traverseze inot Canalul Manecii

B1 B1,
Aventura unui roman din Petrosani: Conationalul nostru se pregateste sa traverseze inot Canalul Manecii

Un roman in varsta de 35 de ani si-a propus sa traverseze inot Canalul Manecii. Evenimentul va avea loc in luna august, iar pana atunci, inotatorul se pregateste pe Dunare. Avram Marius Iancu, un. continuă pe B1

Scrisoare deschisa a unui roman din Spania catre clasa politica din Romania: Ho, ba, ca v-ajunge cat ati furat!

Un roman stabilit peste hotare a trimis Parlamentului Romaniei o scrisoare in care se declara siderat de spactacolul oferit de politicieni. Catalin Serbu, stabilit in Spania de mai multi ani, este de.

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia, condamnat la inchisoare pentru un tweet insultator la adresa presedintelui Erdogan

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia a fost condamnat la un an si noua luni de inchisoare pentru ca a postat un tweet considerat ofensator la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Potrivit presei.

Un bibliotecar din Petrosani vrea sa traverseze inot Canalul Manecii

Un barbat de 39 de ani, Avram Iancu, care lucreaza ca bibliotecar la Petrosani si este inotator amator, se pregateste pentru a traversa inot, in luna august, Canalul Manecii, el facand ultimul antrenament la Galati, unde va parcurge, duminica, o.

Farmville in curtea scolii: Elevii unui liceu din Ialomita cultiva porumb si cresc animale

Elevii liceului Tehnologic Iordache Zossima, din localitatea ialomiteana Armasesti, cresc animale si cultiva pamantul, chiar in curtea scolii, relateaza Adevarul. Liceul, care se numea in trecut Scoala.

Clientii unui supermarket din Marea Britanie s-au luat la bataie pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la pret redus (VIDEO)

Imagini incredibile filmate intr-un supermarket din Marea Britanie! Clientii magazinului s-au imbrancit, iar unii au ajuns sa se lupte pe podea pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )