Libnet.ro
UNICEF

07:45

Averile miliardarilor rusi, mai mari decat toate economiile populatiei. 13% din rusi traiesc in saracie extrema

Adevărul Adevărul,
Averile miliardarilor rusi, mai mari decat toate economiile populatiei. 13% din rusi traiesc in saracie extrema

Cel mai bogat 3% dintre rusi au detinut 89% din toate activele financiare in 2018, potrivit unei cercetari comune realizate de Scoala Superioara de Economie si de VEB Bank. continuă pe Adevărul

IN URMA RASCUMPARARILOR EFECTUATE DE FP ASF a incasat comisioane de 18 ori mai mari decat brokerii

Comisioanele brokerilor reprezinta doar 2,2% din totalul cheltuielilor cu tranzactionarea din cel de-al noualea program de buy-back al FP * Administratorul Franklin Templeton a incasat 13,755 milioane de lei sub forma de comisioane de distributie aferente rascumpararilor, de peste 22 de ori mai mult decat intermediarii Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a realizat venituri din comisioane de la Fondul Proprietatea FP) de peste 18 ori mai mari decat au obtinut intermediarii achizitiilor de titluri proprii ale FP, in urma derularii celui de-al noualea program de buyback intreprins de Fond in perioada 14 noiembrie 2017 - 31 decembrie 2018, reiese dintr-un document publicat recent de catre emitent.

Mizil, oras al mistourilor lui Caragiale si Geo Bogza. Mizil, oras cu faima mai mare decat o-ntreaga Romanie povestea orasului in viziunea lui Cosmin Manolache. VIDEOinterviu cabinetuldeperspektiva

Jurnalismul anilor 1990 are Pascaniul care a dat o gaina care naste pui vii. in secolul trecut Mizilul era ciuca batailor de joc. in 1990, gogorita promovata de jurnalistii marca Cristoiu a anuntat fake-news-urile de astazi. Mistourile cu Mizil, de la Cilibi Moise la Caragiale, au dat un reportaj de Geo Bogza un secol mai tarziu, un reportaj despre destinul de nimic al omului. Cosmin Manolache este din Mizil si, cercetator fiind la Muzeul Taranului Roman, a facut o incursiune in mitologia Mizilului. Cartea sa, scrisa impreuna cu Gheorghe Iova, Etalon Mizil aduna stiri-glume-arhive despre Mizil. Mizilul, poti sa-l vezi nu doar ca un loc straniu, ci si ca unul din putinele orase despre care stim cate ceva, de bine de rau. Altfel, in afara de cateva orase mari pe care le numarul pe degete, Romania ramane o necunoscuta. Mizilul e mai cunoscut decat Romania. Nu-i asa?.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

Prima Casa credit ipotecar: preturi tot mai mari. Cu cat s-au scumpit locuintele

Romanii interesati de accesarea unui credit fie prin prin programul guvernamental Prima Casa, fie prin imprumut ipotecar constata o crestere constanta a pretului apartamentelor si locuintelor in general. Biroul de statistica european, Eurostat, arata ca preturile locuintelor au crescut cu 5,3% numai in ultimele trei luni din 2018 fata de aceeasi perioada din [] .

Cheltuielile cu dobanzile au explodat. De ce se finanteaza Romania de cinci ori mai scump decat Grecia

Romania a platit dobanzi pentru imprumuturi de 2,29 miliarde lei in primele doua luni ale anului, tara noastra luand printre cele mai scumpe imprumuturi din Uniunea Europeana si de cinci ori mai scumpe decat cele luate de Grecia.

Proteste de amploare la Ministerul Transporturilor. Angajatii CFR vor salarii mai mari si cresterea pensiei de serviciu

Proteste de amploare in fata Ministerului Transporturilor. Angajatii CFR ies in strada sa isi strige drepturile. Acestia vor salarii mai mari, scaderea varstei de pensionare si cresterea pensiei de.

Pep Guardiola: Uneori, 0-1 este mai bun decat 0-0, pentru ca stii exact ce ai de facut

Manchester City a cedat in prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor, 0-1 cu Tottenham, rivala din Premier League. Pep Guardiola, tehnicianul cetatenilor, considera ca rezultatul obtinut pe White Hart Lane il va ajuta mai mult in pregatirea meciului tur. Uneori, 0-1 este un rezultat mai bun decat 0-0, pentru ca stii exact ce ai de facut, a spus spaniolul.

Bulgaria si Turcia au cele mai mari sanse pentru a gazdui o uzina Volkswagen

Procesul de cautare pentru o locatie unde va fi construita noua uzina Volkswagen din Europa de Est a intrat pe ultima suta de metri si, potrivit agentiei de presa germane DPA, in cursa au mai ramas doar doua tari: Bulgaria si Turcia.

Cele mai mari greseli pe care le faci la prima intalnire. Cum sa le eviti

Prima intalnire ne da intotdeauna batai de cap. De la cu ce sa ne imbracam pana la ce sa alegem din meniul restaurantului, ne trec prin minte o multime de intrebari. Iata cele mai frecvente greseli facute la prima.

Medic: Jogging-ul, baschetul si fotbalul sunt sporturile cu cele mai mari riscuri de accidentari primavara

Dr. Ion Bogdan Codorean, medic ortoped specializat in traumatologie sportiva, explica riscurile practicarii sporturilor in aer liber dupa o perioada in care am stat mai mult in casa si suntem nerabdatori sa revenim cat mai repede la o forma de invidiat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )