Libnet.ro
UNICEF

07:30

Avertisment fara precedent de la Bill Gates: virusul mortal care poate paraliza planeta, mai rau decat pandemia de acum

Playtech Playtech,
Avertisment fara precedent de la Bill Gates: virusul mortal care poate paraliza planeta, mai rau decat pandemia de acum

Bill Gates trage semnalul de alarma cu privire la pericolele care pasc civilizatia noastra. Potrivit miliardarului, pe langa pandemia actuala, pericolele ce s-ar putea materializa pe viitor ar. continuă pe Playtech

Bill Gates: Trei inovatii care vor ajuta America (si nu numai) sa infrunte cu succes urmatoarea pandemie

Desi pandemia Covid continua sa faca ravagii, miliardarul filantrop are solutii pentru ca lumea sa faca fata cu succes urmatoarei pandemii. Bill Gates, a carui fundatie a angajat pana acum 1,75 miliarde de dolari in lupta cu Covid, a scris ca omenirea trebuie sa aloce zeci de miliarde in fiecare an pentru pregatirea impotriva pandemiilor.

Bill Gates avertizeaza! Urmeaza alte doua dezastre: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, avertizeaza cu privire la doua noi potentiale viitoare pericole cu care intreaga lume s-ar putea confrunta si care ar fi mult mai grave decat actuala pandemie de coronavirus. Asta in conditiile in care, in anul 2015, a avertizat cu privire la faptul ca lumea nu este pregatita pentru urmatoarea pandemie, iar cinci ani mai tarziu, milioane de oameni au fost afectati de SARS CoV-2.

VIDEO Bill Gates prezice viitorul, din nou: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie

Multe dintre conspiratiile legate de Bill Gates sunt alimentate de faptul ca, in urma cu cativa ani, a prezis pandemia cu lux de detalii. Acum, co-fondatorul Microsoft s-a mai aruncat si la.

Business report: Avertismentul lui Bill Gates: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie. Elevii francezi, testati saptamanal la scoala. Sunt slujbele functionarilor in pericol? Grecii vor sa ramburseze anticipat o parte din banii FMI

Executare silita 2021. Ce pot face executorii ca sa recupereze de la tine datoriile nefiscale * De ce nu va atrage Romania cele 30 de miliarde de euro de la UE. Economist: Nu poti, intr-un pahar de 200 ml, sa pui un litru de apa * Masuri de protectie anti-COVID in Franta: Elevii vor fi testati saptamanal la scoala * Bill Gates avertizeaza ca lumea se va confrunta cu alte doua dezastre: Vor fi mai multi morti decat in aceasta pandemie * Bugetul 2021: sunt slujbele functionarilor in pericol? Economist: Cine zice asta va fi injurat * Florin Citu: Deficitul ESA va fi 8,2% din PIB, Comisia nu este multumita. Masurile analizate de Guvern pentru reducerea cheltuielilor publice * Grecia vrea sa ramburseze anticipat o parte dintre imprumuturile acordate de FMI * Cum arata bugetul lui Florin Citu: Pensiile, inghetate pana in 2023!.

Lovitura fara precedent pentru WhatsApp: aplicatia surpriza pe care toti o vor acum

Inceputul de an a fost unul special pentru WhatsApp, dar deloc pozitiv. Acum au aparut si rezultatele a ce s-a intamplat chiar in ianuarie. in prima saptamana din ianuarie, WhatsApp a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )