Libnet.ro
UNICEF

17:45

Avertisment pentru membrii Guvernului britanic: David Cameron le cere ministrilor sai sa ii sustina strategia privind UE sau sa paraseasca Executivul

B1 B1,
Avertisment pentru membrii Guvernului britanic: David Cameron le cere ministrilor sai sa ii sustina strategia privind UE sau sa paraseasca Executivul

Premierul britanic, David Cameron, i-a avertizat pe ministri din cabinetul sau ca trebuie sa sustina strategia sa privind Uniunea Europeana sau sa plece din Guvern, informeaza Reuters. Daca vreti sa faceti. continuă pe B1

David Cameron le cere ministrilor sa ii sustina strategia privind UE sau sa paraseasca Guvernul

Premierul britanic, David Cameron, vrea sa inabuse primele semne ale unei rebeliuni in cadrul partidului sau conservator in legatura cu UE, avertizandu-si ministrii ca trebuie sa sustina strategia sa privind Uniunea Europeana sau sa plece din Guvern, relateaza Reuters, in pagina electronica.

David Cameron le cere ministrilor sa ii sustina strategia privind UE

Premierul britanic, David Cameron, si-a avertizat ministrii ca, daca nu ii sprijina strategia asupra UE, vor trebui sa paraseasca Guvernul.

Suceava. Focuri de avertisment pentru retinerea unor contrabandisti

Politistii de frontiera suceveni au fost nevoiti sa traga trei focuri de avertisment pentru a retine un grup de contrabandisti de tigari, dar acestia au reusit sa fuga abandonand tigari de contrabanda.

Focuri de avertisment pentru prinderea unor contrabandisti de tigari

Politistii de frontiera din Suceava au tras focuri de avertisment pentru a prinde un grup de contrabandisti de tigari, dar acestia au reusit sa fuga dupa ce si-au abandonat tigarile in valoare de 180. 000 de lei si un autoturism de teren.

Avertisment pentru greci: ,,Poata fi dramatic pentru voi

Un esec al negocierilor cu institutiile financiare internationale va avea consecinte dramatice pentru Grecia, avertizeaza presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, citat de Welt am Sonntag, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )