Libnet.ro
UNICEF

19:00

Avertisment pentru romanii din Spania! Anuntul facut de Ministerul Afacerilor Externe

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru romanii din Spania! Anuntul facut de Ministerul Afacerilor Externe

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atentioneaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei sa manifeste prudenta in locurile aglomerate, in contextul. continuă pe Antena3

Joburi in domeniul hotelier-gastronomic pentru romanii care vor sa lucreze in Germania

19 locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in Germania. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si alti angajatori nemti.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri.

Panica pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi

Panica pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a crescut cu 10% intr-o singura zi. Potrivit BNR, ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in.

Festivalul San Sebastian 2017: Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu, informeaza News. ro.

Urmarire penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani/ Infirmiera: Ne-am pomenit cu flacara de la o anexa

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, efectuandu-se totodata cercetari privind modalitatea de desfasurare a activitatii in respectivul centru.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, ef.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

VESTI ORIBILE de la METEO pentru acest WEEKEND. Anuntul facut de ANM

In majoritatea zonelor, vremea va fi racoroasa, iar in sud, in est si local in centru, va fi chiar rece pentru aceasta perioada din an, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor.

Iohannis, la Consiliul European. Anuntul facut despre o eventuala piata digitala comuna in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Tallinn, ca liderii europeni au cazut de acord ca sunt necesari pasi in plus pentru crearea unei piete digitale comune a Uniunii Europene, fiind necesare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )