Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi

B1 B1,
Panica pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi

Panica pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a crescut cu 10% intr-o singura zi. Potrivit BNR, ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in. continuă pe B1

Cei care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste. Ce spun analistii despre indicele ROBOR

Romanii care s-au imprumutat in lei primesc vesti foarte proaste: le cresc ratele. Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se indexeaza dobanda la aceste credite, a a atins.

Indicele ROBOR atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni care reprezinta rata medie a dobanzii la care bancile romanesti se imprumuta intre ele) a crescut din nou, ajungand astazi la 1,46%, de la nivelul de 1,25% anuntat ieri, care era nivelul maxim al ultimelor 24 de luni.

Indicele Robor nu se opreste din crestere. A urcat pana la 1,46% pe an

Indicatorul Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la cele mai multe credite in lei, a urcat joi pana la 1,46% pe an, de la 1,25%. in acelasi timp, Robor la.

Dobanzile la credite, incolo? Robor a ajuns la un nou maxim

Pentru a doua sedinta la rand, indicatorul Robor la 3 luni a crescut la un nivel record al ultimilor doi ani, de 1,14%. in functie de Robor sunt calculate dobanzile la creditele in lei si, astfel, ratele la credite depind de evolutia acestuia.

Clipe de panica pentru Oana Lis: Viorel s-a dezechilibrat si a cazut. Cred a facut un accident vascular cerebral

Formeaza un cuplu atipic, dar acest lucru nu ii impiedica pe Oana si Viorel Lis sa traiasca o poveste de iubire intensa. Recent, Oana a trecut prin momente de panica cand partenerul sau s-a .

Clipe de panica pentru Oana Lis: Viorel s-a dezechilibrat si a cazut. Cred ca a facut un accident vascular cerebral

Formeaza un cuplu atipic, dar acest lucru nu ii impiedica pe Oana si Viorel Lis sa traiasca o poveste de iubire intensa. Recent, Oana a trecut prin momente de panica cand partenerul sau s-a .

Lovitura pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina la mana a doua. Revine taxa de mediu!

Romanii care se gandesc sa-si cumpere o masina la mana a doua primesc o lovitura naucitoare. Revine taxa de mediu. Decizia vine dupa ce numarul masinilor vechi aduse in tara a .

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Presedintele Comisiei parlamentare pentru romanii din afara frontierelor considera ca vizita unei delegatii in Ucraina nu mai are rost dupa ce s-a promulgat Legea educatiei

Presedintele Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii de la Camera Deputatilor, Constantin Codreanu, a declarat marti ca delegatia parlamentara care urma sa plece in Ucraina si-a pierdut obiectul de functionare dupa ce presedintele acestei tari a promulgat Legea educatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )