Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertismente deosebite pentru romani: Nelu Tataru si Rafila despre ce se intampla in aceste zile

Playtech Playtech,
Avertismente deosebite pentru romani: Nelu Tataru si Rafila despre ce se intampla in aceste zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ciuda sperantei romanilor de a fi relaxate masurile de siguranta, inca nu e cazul. De cealalta parte, Alexandru Rafila atrage. continuă pe Playtech

Nelu Tataru: N-am ajuns in varful pantei. Deocamdata doar speram la relaxare

Aflat sambata intr-o vizita la Vaslui, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit despre faptul ca Romania nu a depasit inca punctul critic al pandemiei cu noul coronavirus. Tataru a indemnat la prudenta si a vorbit despre eventualele masuri de relaxare care ar putea interveni dupa data de 15 mai.

Nelu Tataru: Nu vorbim de relaxare dupa 15 mai!

Ministrul Sanatatii sustine ca Romania nu a depasit inca punctul critic al pandemiei cu noul coronavirus. Nelu Tataru a indemnat la prudenta si a vorbit despre eventualele masuri de relaxare care ar putea sa aiba loc in perioada viitoare.

Care este starea de sanatate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tataru despre tratamentul prin care trece inaltul prelat

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca starea de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, este stabila, dar ca ramane cu precautii, avand in vedere varsta inaltului prelat si comorbiditatile acestuia. Ministrul Sanatatii a fost intrebat, joi, la Suceava, care mai este stare de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen.

Nelu Tataru: Ce se va intampla in acest weekend este decisiv pentru Romania!

Nelu Tataru vine cu noi declaratii cu privire la relaxarea masurilor dupa 15 mai. Ministrul Sanatatii sustine ca ceea ce se va intampla in acest weekend este decisiv pentru soarta romanilor.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat daca Suceava va iesi din carantina: Zilele urmatoare vom analiza totul si vom lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat o noua vizita la Suceava pentru a verifica si analiza situatia medicala de la unitatea medicala care a devenit la inceputul pandemiei cel mai mare focar de.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 mai, la Iasi, ca nu este momentul relaxarii, varful epidemic nefiind inca atins. in acelasi timp, Tataru a afirmat ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Cand va fi lovita Romania de al doilea val de imbolnaviri cu noul coronavirus! Nelu Tataru: Ne asteptam sa vina intre aceste luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in vizita sa la Iasi, cand ar fi de asteptat cel de-al doilea val de imbolnaviri cu noulcoronavirus, in Romania.

Nelu Tataru trimite Corpul de Control la spitalele din Campeni: Tot ce a fost administratie locala a insemnat nu numai o politizare, dar si o transformare a medicinei in orice altceva, numai medicina nu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca va trimite Corpul de Control la spitalele din Campeni, judetul Alba, dupa ce a primit mai multe sesizari. Nelu Tataru a precizat ca, acolo, patologia COVID-19 nu a fost.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 aprilie ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Nelu Tataru, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui: Nu vreau sa ne gandim la relaxare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat, sambata, o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Vasl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )