Libnet.ro
UNICEF

16:15

Avertismentul lui Putin pentru tatarii din Crimeea

România Liberă România Liberă,
Avertismentul lui Putin pentru tatarii din Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a atentionat luni minoritatea etnica a tatarilor din Crimeea ca nu ar trebui sa incerce sa obtina un statut special in aceasta peninsula la Marea Neagra pe care Rusia a anexat-o de la Ucraina in 2014. continuă pe România Liberă

VIDEO O fosta baza de submarine din Crimeea, folosita in timpul Razboiului Rece, a fost deschisa publicului

O fosta baza de submarine din orasul Sevastopol, peninsula Crimeea, a fost transformata in Complex Muzeal Naval, devenind o atractie turistica, scrie Sputnik News.

Biserica cere romanilor sa faca cel putin trei copii, din care unul pentru Biserica

Mitropolitul Clujului, Salajului si Maramuresului, IPS Andrei Andreicut, ii indeamna pe romani sa aiba cel putin trei urmasi. Afirmatia a fost facuta sambata, in fata a peste 30. 000 de oameni, la man.

Planul lui Donald Trump pentru imigrantii din SUA

Magnatul in domeniul imobiliar Donald Trump, favoritul republicanilor in cursa pentru Casa Alba, a declarat ca vrea sa puna capat dreptului automat la cetatenie al copiilor de imigranti nascuti in Statele Unite.

Machiajul, forma de libertate pentru femeile din Iran. Republica Islamica a devenit al doilea mare consumator de produse cosmetice din Orientul Mijlociu

Purtarea hijabului, valul traditional islamic, a devenit obligatorie in Iran, dupa Revolutia Islamica in 1979. Desi sunt nu pot iesi din casa fara val, femeile de aici nu isi neglijeaza aspectul fizic,.

Zi decisiva pentru violatorii din Vaslui! Cei sapte agresori isi primesc astazi sentinta

Cei sapte violatori din Vaslui afla astazi sentinta judecatorilor, insa decizia nu este definitiva. Chiar si asa, cei sapte ar putea ajunge dupa gratii pentru ca procurorii au cerut inclusiv arestarea.

Ramasitele avionului prabusit duminca in Indoneazia, localizat de sateni. Aeronava transporta saci cu bani pentru oamenii din regiunile sarace ale provinciei Papua

Ramasitele aparatului de zbor, disparut cu 54 de pasageri la bord, au fost localizate de satenii din Papua intr-o zona muntoasa, insa deocamdata, nu se stie daca exista supravietuitori, a anuntat un.

Mesajul emotionant al unui sofer pentru refugiatii din autobuzul sau

Decenta umana poate lua multe forme. De exemplu, in Bavaria, un sofer de autobuz a tinut sa transmita un mesaj special celor care au fugit din tarile lor pentru a se salva. Momentul a avut loc.

iCCJ, atacata de un medic pentru dezastrul din sanatate. Dan Andronic: Medicii trebuie platiti mai bine, nu arestati (VIDEO)

Nemultumirile se tin lant in sistemul de sanatate. Asta in conditiile in care salariile demnitarilor au crescut, iar lefurile personalului din sanatate au ramas neschimbate, informeaza B1 TV. Un medic din.

Cand are loc extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile din iulie

Bonurilor fiscale castigatoare pentru luna iulie vor fi extrase duminica, de la ora 20:10, in studioul TV al Loteriei Romane. Fondul de premiere este de un milion de lei, pentru maxim 100 de castigatori, care vor fi desemnati in urma altei extrageri daca se depaseste numarul.

Lovitura pentru taximetristii din Bucuresti. Au primit sanctiuni drastice

A fost razie de amploare la taximetristii din Capitala. Politistii de la brigada rutiera i-au verificat la sange pe soferii care obisnuiesc sa isi faca veacul in zona Garii de Nord. Au verificat documente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )