Libnet.ro
UNICEF

10:45

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi seara, mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile pana la ora 24. 00 in judetele Prahova si Buzau si pana la ora 3. 00 in judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt si. continuă pe Antena3

ANM, avertizare meteo! Cod galben de ceata in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, doua atentionari nowcasting Cod galben de ceata pentru 11 judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele ore. Potrivit ANM,.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete in orele urmatoare

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania. Conform Administratiei.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Moldova, Transilvania si Muntenia. Conform.

Cod galben de ceata in 17 judete din tara

Meteorologii au emis, luni dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in mai multe judete din tara. Potrivit specialistilor, vizibilitatea scade sub 200 de metri, iar izolat chiar sub 50 de metri, scrie Mediafax.

Cod galben de ceata in 26 de judete, printre care si Dambovita

Meteorologii anunta ca 26 de judete se afla joi sub cod galben de ceata, vizibilitatea fiind scazuta izolat si sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in urmatoarele ore in 23 de judete

Meteorologii au emis, miercuri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania. Conform.

Atentionare de ceata in 23 judete in orele urmatoare

Meteorologii au emis, miercuri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in urmato.

Marea Britanie: Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un restaurant McDonalds din Manchester

Mai multe persoane au fost injunghiate miercuri dupa-amiaza intr-un fast-food dintr-un centru comercial din Manchester. Politistii au facut deja o arestare, si anume un adolescent care se afla in aceste momente in custodia oamenilor legii, scrie The Independent. Politistii nu privesc atacul ca pe unul terorist, iar ancheta este in curs de desfasurare.

Sudul Frantei, afectat de furtuni; mai multe orase au fost inundate

Mai multe furtuni, insotite de ploi abundente, au fost inregistrate in sudul Frantei, miercuri, prov.

Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa. Trei persoane au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )