Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un restaurant McDonalds din Manchester

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un restaurant McDonalds din Manchester

Mai multe persoane au fost injunghiate miercuri dupa-amiaza intr-un fast-food dintr-un centru comercial din Manchester. Politistii au facut deja o arestare, si anume un adolescent care se afla in aceste momente in custodia oamenilor legii, scrie The Independent. Politistii nu privesc atacul ca pe unul terorist, iar ancheta este in curs de desfasurare. continuă pe Hotnews

UPDATE Oslo: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta, la Oslo, si a rasturnat mai multe persoane, inclusiv bebelusi gemeni, fara ca motivatiile sa-i fie cunoscute imediat, relateaza AFP.

VIDEO Norvegia: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane, scrie AFP, care noteaza ca nu sunt cunoscute deocamdata motivatiile barbatului.

Perchezitii la mai multe persoane din Arges banuite de talharii prin metoda distragerii atentiei. La descinderi iau parte politisti din trei judete

Miercuridimineata, politistii din Dambovita, sprijiniti de colegii de la inspectoratele de politie judetene Arges si Giurgiu, au descins la 11 persoane banuite de comiterea unor furturi si a unor talharii prin metoda distragerii atentiei, pe autostrazi si drumuri nationale.

Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa. Trei persoane au fost.

Sudul Frantei, afectat de furtuni; mai multe orase au fost inundate

Mai multe furtuni, insotite de ploi abundente, au fost inregistrate in sudul Frantei, miercuri, prov.

MAREA BRITANIE: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

Soc total in Marea Britanie! Corpurile a 39 de persoane au fost descoperite miercuri dimineata intr-un camion, la Essex. Politia a arestat deja soferul vehiculului,banuit de uciderea tuturor,.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Masina nu mai intrase in Bulgaria din 2017

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Ce s-a aflat despre masina

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Adevarul despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre, in Marea Britanie. Ce spune premierul bulgar

Premierul Bulgariei a facut primele declaratii despre camionul suspect gasit in Marea Britanie. Situatia fara precedent a socat o lume intreaga. Ce a spus oficialul si cum s-a petrecut acest lucru? Premierul bulgar, despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre Premierul Bulgariei a oferit primele reactii dupa ce la urechile sale a .

Monstrul care a siluit o fata cu dizabilitati din Marea Britanie. Condamnat in Anglia la 20 de ani de detentie, a primit o pedeapsa redusa in Romania

Romanul care a socat opinia publica din Marea Britanie, unde a abuzat sexual timp de un an o tanara cu dizabilitati, este un oradean care acum va fi deportat in Romania. Condamnarea de 20 ani de detentie i-a fost redusa la 18 de Curtea de Apel Oradea, din pricina legislatiei romanesti care pedepseste mult mai bland asemenea fapte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )