Libnet.ro
UNICEF

19:31

Avertizare meteo. Cod portocaliu si galben de vijelii, in aproape toata tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo. Cod portocaliu si galben de vijelii, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod portocaliu si galben de vijelii si ploi torentiale, in aproape toata tara. continuă pe Antena3

Avertizare cod galben pentru aproape toata tara. Ploi torentiale si vijelii. Ce se intampla acum cu vremea

Inceputul de weekend, din pacate, vine cu vesti proaste din partea ANM, dupa ce a emis un comunicat de avertizare de Cod Galben pentru aproape intreg teritoriul Romaniei. Asa ca, cine si-a facut planuri de weekend, va fi obligat sa le amane. ANM a anuntat o avertizare cod galben pentru aproape toata tara ANM a .

ANM |Cod portocaliu de vijelii, grindina si ploi torentiale. Avertizarea meteo este valabila in aproape toata tara (FOTO)

Vremea nu pare a se imbunatati nici in zilele ce urmeaza. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o avertizare meteo potrivit careia codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost.

Grindina si vijelii. Avertizare meteo cod galben pentru 15 judete pana joi

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru 15 judete unde, pana joi, la ora 22. 00, se vor inregistra ploi torentiale, vijelii si grindina. Cantitatile de apa care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru patrat. in Bucuresti, vremea se incalzeste si se apropie de normalul perioadei.

Avertizare meteo.Cod rosu de inundatie in Romania

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, cod rosu de inundatii pe rauri din judetul Maramures, avertizarea fiind valabila pana la ora 1. 00 noaptea.

Prognoza meteo. Cod galben pentru toata tara. Pana cand este valabil

Se strica vremea in Romania! Meteorologii anunta cod galben de ploi si vijelii in toate regiunile tarii. Pana cand va fi valabila atentionarea emisa de ANM, aflati in paragrafele urmatoare. Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara in aceasta dimineata, meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi si vijelii si vizeaza .

Prahova sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt anuntate vijelii, grindina si descarcari electrice

Sambata, 13 iunie, incepand cu ora 15:00 pana duminca 14 iunie, ora 02:00, judetul Prahova se afla sub cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Avertizare nowcasting cod rosu pentru judetele Neamt si Iasi

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru localitati din judetele Neamt si Iasi. Potrivit meteorologilor, localitatileUrecheni, Timiseni si Past.

Avertizare nowcasting cod rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru 10 localitati din judetul Bacau. Potrivit meteorologilor, localitatileOnesti, Caiuti, Orbeni, Stefan.

Furtunile puternice si grindina au facut dezastru in aproape toata tara. Grindina mare cat oul de gaina, la Neamt

Vremea extrema a facut din nou ravagii in aproape toata tara.

ANM, avertizare de cod Rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru 10 localitati din judetul Bacau. Potrivit meteorologilor, localitatileOnesti, Caiuti, Orbeni, Stefan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )