Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avertizare meteorologica: COD GALBEN de ceata, in mai multe judete din tara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertizare meteorologica: COD GALBEN de ceata, in mai multe judete din tara

Atentionarea vizeaza arii extinse din judetele Dolj si Olt, precum si Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti, inclusiv autostrazile A1 si A2, precum si sudul judetelor Dambovita si Prahova. continuă pe Wall-Street Ro

Cod galben de ceata pentru 10 judete si autostrazile A1 si A2. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, marti, o avertizare de cod galben de ceata, valabila pana la ora 10, informeaza Administratia Nationala de Metorologie ANM). Atentionarea vizeaza arii extinse din judetele Dolj si.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv Bucuresti si autostrazile A1 si A2

Dimineata de marti va fi marcata de fenomenul de ceata. Meteorologii au emis trei avertizari de ceata densa. Prima este valabila pana la ora 9. 00 pentru judetele: Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman.

Cod galben de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, marti, o avertizare de cod galben de ceata, valabila pana la ora 10, informeaza Administratia Nationala de Metorologie ANM). Atentionarea vizeaza arii extinse din judetele Dolj si.

Calarasiul, sub cod galben de ceata. Vizibilitate redusa sub 200 de metri pe sosele

Potrivit meteorologilor se va semnala ceata densa care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m. Pentru a evita producerea unor tragedii, Centrul Infotrafic ii sfatuieste pe soferi sa adopte o conduita preventiva pe toata durata deplasarii pe drumurile publice.

ITRSV, catre lanturile Do it yourself: La verificarea documentatiilor depuse au fost constatate mai multe nerespectari ale prevederilor legale

Afirmatia ca dupa intalnirile de la minister, delegatii ITRSV Bucuresti ar incepe campania de hartuire este neadevarata si tendentioasa. Precizam ca la verificarea documentatiilor depuse de catre membrii asociatiei la sediul I. Bucuresti, au fost constatate mai multe nerespectari ale prevederilor legale in vigoare completarea necorespunzatoare a formularelor cu regim special- avize de insotire, nerespectarea obligatiilor referitoare la modul de operare a datelor in sistemul SUMAL, etc), se arata in raspunsul remis HotNews de catre inspectorul sef al ITRSV, Marinescu Badea. Reamintim ca reprezentantii lanturilor de magazine Do it yourself n. red: magazine de tip Hornbach, Bricostore, Dedeman, Praktiker s. a. ) au acuzat ITRSV de hartuire, santaj si birocratie excesiva.

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, scoase la licitatie in Londra

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, solistul formatiei The Rolling Stones, catre cantareata americana Marsha Hunt vor fi scoase la licitatie pe 12 decembrie, la Londra, de casa Sothebys,.

Seful DIAS, Emanoil Moraru, care apare dezbracat in mai multe fotografii spune ca a fost vorba de glume intre colegi

Seful DIAS, comisarul sef Emanoil Moraru, care apare dezbracat in mai multe fotografii publicate in presa, spune ca imaginile respective au fost facute in intimitate profesionala, in urma cu aproximativ.

Avertizare de ceata pentru noua judete si autostrazile A1 si A2. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare de ceata valabila pana la ora 11. 10, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Atentionarea este valabila pentru judetele Braila,.

Avertizare de ceata pentru 9 judete si autostrazile A1 si A2, luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari nowcasting de ceata valabile luni dimineata pana la ora 11. 10 pentru judetele Dolj, Braila, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, sudul judetelor Dambovita, Arges, Ilfov si zona preoraseneasca a Capitalei precum si autostrazile A1 si A2.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2169 seconds )