Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, scoase la licitatie in Londra

Antena3 Antena3,
Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, scoase la licitatie in Londra

Mai multe scrisori de dragoste ale lui Mick Jagger, solistul formatiei The Rolling Stones, catre cantareata americana Marsha Hunt vor fi scoase la licitatie pe 12 decembrie, la Londra, de casa Sothebys,. continuă pe Antena3

Seful DIAS, Emanoil Moraru, care apare dezbracat in mai multe fotografii spune ca a fost vorba de glume intre colegi

Seful DIAS, comisarul sef Emanoil Moraru, care apare dezbracat in mai multe fotografii publicate in presa, spune ca imaginile respective au fost facute in intimitate profesionala, in urma cu aproximativ.

Un medic chirurg britanic a mutilat mai multe femei, mintindu-le ca au cancer

Un medic chirurg din Marea Britanie este acuzat de mai multe femei ca le-a convins sa isi faca opratii de care nu aveau nevoie, transmite DailyMail. Chirurgul a operat peste 1. 000 de paciente pe care.

Energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov. ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 8. 00, se va interveni pe strazile str. Vasile Predescu, str. Puiandrului, str. Inaugurarii; intre orele 8. 00, pe Bd. Drumul Taberei nr. 44, blocurile T5, T6, Piata Drumul Taberei; intre orele 9. 00 si 13. 00, pestrazile Susita, Izbiceni .

ANPC a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a amendat mai multe universitati din tara pentru nereguli privind inregistrarile taxelor, informeaza Mediafax. Autoritatile au aplicat 17 amenzi in .

Mai multe servicii ale Google, blocate in China

O serie de servicii online ale companiei Google au fost blocate in China, vineri seara, potrivit Guardian. Motorul de cautare Google si Gmail au fost restrictionate de reprezentantii chinezi, cu care compania.

Tot mai multe companii vor ca directorii financiari sa ocupe o pozitie in consiliile directoare

Cererea pentru implicarea directorilor financiari CFO) in consiliile directoare ale companiilor inregistreaza o crestere fara precedent, potrivit celui mai recent studiu Ernst Young. 79% dintre CFO intervievati au declarat ca expertiza lor in.

Barack Obama: Americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca mai multe impozite

Presedintele SUA, Barack Obama, a subliniat vineri ca este indispensabil ca americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca un pic mai multe impozite, intr-o alocutiune sustina la Casa Alba dupa realegerea sa in functie, marti, scrie AFP.

Oameni ai strazii ingropati de vii in Bucuresti, dupa ce Politia Comunitara a acoperit mai multe guri de canal

Situatie alarmanta in Bucuresti. Mai multi oameni ai strazii, care locuiesc in canale, au fost ingropati de vii de politia comunitara. Reprezentanti ai Politiei Locale au acoperit cu pamant si pietre mai.

Xi Jinping, enigmaticul print rosu care are cele mai multe sanse sa devina noul presedinte al Chinei

Xi Jinping are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al Chinei pentru urmatorul deceniu, acesta fiind primul lider nascut dupa instaurarea regimului fondat de catre Mao, in anul 1949, potrivit.

Xi Jinping, enigmaticul print rosu, are cele mai multe sanse sa devina noul ...

Xi Jinping are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al Chinei pentru urmatorul deceniu, acesta fiind primul lider nascut dupa instaurarea regimului fondat de catre Mao, in anul 1949, potrivit cotidianului Mirror, citat de b1. ro. In varsta de 59 de ani, este considerat o enigma pentru chinezi, fiind susceptibil ca detine de 10 ani postul de secretar general al PCC, partid pe care il va mosteni, dupa ce ii va lua locul lui Hu Jintao, in martie 2013. Fiul unui erou al revolutiei, Xi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )