Libnet.ro
UNICEF

09:45

Aveti grija ce va doriti!. Liviu Dragnea: Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate

B1 B1,
Aveti grija ce va doriti!. Liviu Dragnea: Ceea ce faceti creste riscurile la adresa Romaniei si o poate condamna la instabilitate

Miercuri a fost discutata in plenul reunit al Parlamentului motiunea de cenzura depusa de opozitie impotriva guvernului Grindeanu. Liviu Dragnea, presedintele PSD, a tinut un discurs in care a ce. continuă pe B1

Dragnea, catre opozitie: Aveti grija ce va doriti! Acest Guvern vrea sa guverneze, lasati Guvernul sa guverneze!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri, la dezbaterea motiunii de cenzura a PNL si USR, ca documentul ataca o problema in fata careia Guvernul Grindeanu s-a repliat, ministrii intelegand mesajul oamenilor din strada, motiv pentru care vor.

Liviu Dragnea: Nervozitatea in randul membrilor PSD creste; daca protestele nu se opresc, inseamna ca sunt politice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Parlament, ca nervozitatea in randul membrilor si simpatizantilor partidului creste, iar daca protestele nu se opresc dupa abrogarea ordonantei de urgenta privind modificarea Codurilor.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Este importanta in reconstruirea adevarului despre ceea ce s-a intamplat in ultimele zile (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea ju.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Premierul Grindeanu si ministrul Iordache vor discuta joi sau vineri. I-am spus prim-ministrului ca decizia in ceea ce-l priveste pe seful Justitiei ii apartine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Justitiei, Florin Iordache, vor avea o discutie, joi sau vineri, iar ca decizia in ce priveste schimbarea sau nu din functie a lui Iordache ii apartine sefului Guvernului.

Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a avut un schimb de replici acide cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, chiar in Parlament. Traian Basescu a adus in discutie dosarul de abuz in serviciu al liderului PSD, cel din urma replicandu-i ca nu este cazul .

Liviu Dragnea la Romania TV, despre protestele antiguvernamentale: Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Romania TV anunta ca il va avea in studio, in aceasta tara, pe Liviu Dragnea. Postul prefateaza interviul cu muzica populara cu tenta nationalista. UPDATE Liviu Dragnea in studioul Romania TV. Urmareste live text pe HotNews. ro declaratiile pe care le va face pe presedintele PSS .

Liviu Dragnea sustine ca i s-a solicitat lui Victor Ciorbea sa atace la CCR ordonanta prin care Guvernul Ciolos a modificat Codurile penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, ca are informatii conform carora, lui Victor Ciorbea i s-a cerut sa atace la Curtea Constitutionala CCR) ordonanta de urgenta prin care Guvernul Ciolos a modificat Codurile penale. De asemenea, Liviu Dragnea si-a exprimat convingerea ca Victor Ciorbea va da curs demersului, potrivit News. ro.

VIDEO Le Monde, reportaj in Teleorman: Liviu Dragnea, chipul coruptiei romanesti/ Strazile sunt pline de gropi, dar in peisaj se distinge luxoasa vila a liderului PSD

Jurnalistii Le Monde s-au deplasat la Alexandria, Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, pentru a afla unde si cum locuieste si ce parere au localnicii despre omul care a generat valul urias de proteste anticoruptie din Romania. Jurnalistii scriu despre domeniul impresionant de pe 7. 000 de metri patrati, cu piscine si terenuri de tenis, despre protestele firave din Alexandria, dar si despre oamenii care il sustin pe liderul PSD fiindca a marit pensiile, salariile, iar toti politicienii au asa vile mari.

De ce a fost condamnat Liviu Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare: Si-a folosit influenta de presedinte pentru a organiza un referendum. A trimis SMS-uri cu instructiuni catre reprezentantii din teritoriu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a publicat motivarea deciziei in dosarul Referendumul, in care seful PSD si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Magistratii au apreciat ca Dragnea s-a folosit de puterea sa pentru a face referendum, dar a si trimis SMS-uri la membrii PSD din teritoriu si le-a spus ce sa faca.

Liviu Dragnea: Este ciudat ca dupa ce am depus contestatia la tribunal a aparut si motivarea in dosarul Referendumului (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca i se pare ciudat faptul ca motivarea condamnarii sale in dosarul Referendumului a aparut chiar dupa ce a depus o contestatie la tribunal in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )