Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea: Este ciudat ca dupa ce am depus contestatia la tribunal a aparut si motivarea in dosarul Referendumului (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Este ciudat ca dupa ce am depus contestatia la tribunal a aparut si motivarea in dosarul Referendumului (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca i se pare ciudat faptul ca motivarea condamnarii sale in dosarul Referendumului a aparut chiar dupa ce a depus o contestatie la tribunal in. continuă pe B1

Liviu Dragnea, atac dur la adresa sutelor de protestatari din strada: Au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri. Asta nu e un miting spontan, exista in spate organizare

Liviu Dragnea este de parere ca modul de organizare si dimensiunea finantarii protestelor din Piata Victoriei dovedesc o organizare profesionista. Cu toate acestea, spune ca sunt si persoane care iau parte la pr.

Tribunalul Bucuresti judeca pe 15 februarie contestatia depusa de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul

Tribunalul Bucuresti va judeca pe 15 februarie contestatia la executare depusa de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul pe data de 3 februarie, anunta News. ro. Presedintele PSD anuntase inca din 24 ianuarie ca va face un demers legal cu privire la pedeapsa de 2 ani de inchisoare cu suspendare primita in acest dosar.

Liviu Dragnea: ii fac plangere penala jurnalistului care mi-a publicat adresa. E facuta, nu am depus-o, pentru ca nu am avut cand

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anuntat ca va face plangere penala impotriva jurnalistului care i-a facut publica adresa. El a adaugat ca in aceste zile au primit amenintari chiar si copiii sai.

Liviu Dragnea a contestat in instanta condamnarea definitiva primita in dosarul Referendumul. Primul termen - 15 februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus la Tribunalul Bucuresti o contestatie la executare in dosarul Referendumul in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, primul termen fiind stabilit pentru 15 februarie.

Dragnea ramane inflexibil dupa ce 600.000 de protestatari i-au cerut demisia. Liviu Dragnea spune dispretuitor ca nu are de ce sa demisioneze si ca nici Grindeanu nu pleaca. Iordache ramane pion de sacrificiu

Liviu Dragnea a spus la Parlament, in fata jurnalistilor ca protestul de ieri de la Palatul Cotroceni la care au participat putin peste 1. 000 de persoane, ar putea sa se transforme intr-un bulgare de zapada, iar sustinatorii PSD o sa iasa in fata.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Liviu Dragnea, intrebat daca primarul Iasiului va fi exclus din partid, dupa ce a criticat dur formatiunea: Asta o sa decida organizatia judeteana

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca decizia privind excluderea primarului Iasiului, Mihai Chirica, din partid apartine organizatiei judetene.

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )