Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Le Monde, reportaj in Teleorman: Liviu Dragnea, chipul coruptiei romanesti/ Strazile sunt pline de gropi, dar in peisaj se distinge luxoasa vila a liderului PSD

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Le Monde, reportaj in Teleorman: Liviu Dragnea, chipul coruptiei romanesti/ Strazile sunt pline de gropi, dar in peisaj se distinge luxoasa vila a liderului PSD

Jurnalistii Le Monde s-au deplasat la Alexandria, Teleorman, in fieful lui Liviu Dragnea, pentru a afla unde si cum locuieste si ce parere au localnicii despre omul care a generat valul urias de proteste anticoruptie din Romania. Jurnalistii scriu despre domeniul impresionant de pe 7. 000 de metri patrati, cu piscine si terenuri de tenis, despre protestele firave din Alexandria, dar si despre oamenii care il sustin pe liderul PSD fiindca a marit pensiile, salariile, iar toti politicienii au asa vile mari. continuă pe Hotnews

Publicatia franceza Le Monde: Liviu Dragnea, imaginea coruptiei din Romania

Evenimentele din ultima saptamana din Romania nu au scapat de atentia presei internationale care a acoperit pe larg protestele masive din strada si deciziile guvernului privind.

FOTO Internetul il ia la palme pe Liviu Dragnea

Da o palma coruptiei se numeste o platforma online, lansata marti, unde romanii isi pot varsa nervii dandu-i palme virtuale liderului PSD, Liviu Dragnea. In functie de performanta, jucatorii primesc punctaje si sunt incurajati, prin mesaje amuzante precum Si Grindeanu da mai tare/ Ce incercare PSDeplorabila, mai da o data!, sa loveasca si mai puternic, fiind indemnati ca dupa ce se descarca, sa scandeze pasnic in Piata Victoriei.

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre referendumul privind lupta anticoruptie: Tema este de actualitate, dar nu trebuie fetisizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre organizarea referendumului propus de presedintele Klaus Iohannis, cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei. intrebat de un.

VIDEO Liviu Dragnea: Eu ma consider o persoana foarte cinstita/ Tinta a fost si ramane PSD-ul/ Premierul are toata sustinerea mea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca se considera o persoana foarte cinstita, condamnata pe marginea unui dosar politic. El a afirmat ca face apel la calm si ca tinta a fost si ramane PSD-ul, atunci cand a fost intrebat cum se simte avand in vedere ca exista de cinci zile pancarte care il vizeaza la proteste. Dragnea a declarat si ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze si ca Sorin Grindeanu are sustinerea sa totala, precizare facuta in contextul in care Dragnea si Grindeanu nu au stat impreuna la declaratiile de dupa sedinta PSD si au venit separat la aceasta.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Este importanta in reconstruirea adevarului despre ceea ce s-a intamplat in ultimele zile (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea ju.

Liviu Dragnea: Este ciudat ca dupa ce am depus contestatia la tribunal a aparut si motivarea in dosarul Referendumului (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca i se pare ciudat faptul ca motivarea condamnarii sale in dosarul Referendumului a aparut chiar dupa ce a depus o contestatie la tribunal in.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )