Libnet.ro
UNICEF

21:15

Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

România Liberă România Liberă,
Replici acide in Parlament, intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Cand ai dosar de abuz in serviciu, lasi ciocu mic, domnu Dragnea?

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a avut un schimb de replici acide cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, chiar in Parlament. Traian Basescu a adus in discutie dosarul de abuz in serviciu al liderului PSD, cel din urma replicandu-i ca nu este cazul . continuă pe România Liberă

Ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea: Numai in Romania te poate injura cineva pe timpul tau/ Numai in Romania un ayatollah e ortodox (VIDEO)

Dezbaterile din plenul Parlamentului pe motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu s-a incheiat cu o serie de ironii intre Traian Basescu si Liviu Dragnea. Fostul presedinte al Romacirc.

Traian Basescu: Am fost cel mai informat om politic, dar nu am stiu decat 10%! Mesaj catre Dragnea si Tariceanu: Vorbiti cu cetatenii (VIDEO)

Show in Parlamentul Romaniei cu Traian Basescu, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu! Cei trei s-au intrecut in glume in timpul dezbaterii parlamentare din timpul motiunii de.

Raluca Turcan: Schimbul de replici din Parlament dintre Dragnea, Tariceanu si Basescu demonstreaza ca sunt rupti de ce asteapta oamenii de la clasa politica

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan considera ca un schimbul de replici precum cel desfasurat miercuri in Parlament intre Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu demonstreaza ca acestia sunt rupti de asteptarile pe care le au oamenii de la clasa politica.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Liviu Dragnea, dupa respingerea motiunii de cenzura: Sper ca, de astazi, guvernul sa fie lasat sa lucreze (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa respingerea motiunii de cenzura, in urma votului din Parlament, ca motiunea a ramas intre timp fara obiect si ca spera ca executivul sa.

Liderul PMP, Traian Basescu: Bineinteles ca Iohannis merge la Parlament pentru a-si bifa victoria. Si eu as face la fel

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, luni, la un post de televiziune, ca actualul sef e stat a jucat perfect cartea punerii la zid a PSD, iar mesajul pe care il va transmite, marti, Parlamentului, reprezinta o consemnare a victoriei.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis i-a jucat pe pesedisti. Dragnea a crezut ca e barbatul numarul 1 al tarii, dar seful statului l-a pus cu spatele la zid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, spune ca seful statului, Klaus Iohannis, a jucat ireprosabil politic pentru aducerea in situatie dificila a PSD.

Liviu Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce sa demisioneze

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca Guvernul nu are de ce sa demisioneze in urma amplelor proteste din tara, iar dupa ce motiunea de cenzura va fi votata in Parlament, premierul Sorin Grindeanu va anunta daca il demite pe.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )