Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Este importanta in reconstruirea adevarului despre ceea ce s-a intamplat in ultimele zile (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre decizia CCR: Este importanta in reconstruirea adevarului despre ceea ce s-a intamplat in ultimele zile (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea ju. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Liviu Dragnea, despre referendumul privind lupta anticoruptie: Tema este de actualitate, dar nu trebuie fetisizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre organizarea referendumului propus de presedintele Klaus Iohannis, cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei. intrebat de un.

Liviu Dragnea, despre implicarea multinationalelor in protestele antiguvernamentale din Romania: Mi s-a parut mai mult decat incorect ca presedintele unei banci straine sa protesteze impotriva Guvernului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, a afirmat ca este incorect ca presedintele unei banci straine sa protesteze fata de Guvern, referindu-se la prezenta presedintelui Raiffeisen Bank Romania, Steven van Groningen, la protestele antiguvernamentale din Bucuresti.

Liviu Dragnea, despre protestul de la Cotroceni: De acolo poate porni un bulgare de zapada. Sper sa nu escaladeze acest lucru

Liviu Dragnea a spus la Parlament, in fata jurnalistilor ca protestul de ieri de la Palatul Cotroceni la care au participat putin peste 1. 000 de persoane, ar putea sa se transforme intr-un bulgare de zapada, iar sustinatorii PSD o sa iasa in fata.

Isarescu: Acest buget este unul ambitios, mai ales pe partea de venituri. Pe partea de cheltuieli, e mai degraba optimist/Decizia CCR este corecta

Am studiat proiectul de buget si consideram ca din punct de vedere al stabilitatii financiare , un buget care are un deficit mai mic de 3% ajuta politica monetara. Ne-am uitat si la constructia bugetara si consideram ca acest buget este unul ambitios, mai ales pe partea de venituri. Pe partea de cheltuieli, bugetul e mai degraba optimist, avand in vedere maniera in care s-au efectuat cheltuielile in anii precedenti. Instabilitatea si tensiunile politice nu au cum sa ajute stabilitatea monetara si financiara, dar economia isi vede de treaba. Insa, cum se arata si intr-un titlu din presa de azi, nu trebuie sa punem economia la incercare, a spus marti Mugur Isarescu, guvernatorul BNR. El s-a referit si la decizia Curtii Constitutionale privind legea conversiei), pe care o considera corecta.

Liviu Dragnea sustine ca i s-a solicitat lui Victor Ciorbea sa atace la CCR ordonanta prin care Guvernul Ciolos a modificat Codurile penale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, ca are informatii conform carora, lui Victor Ciorbea i s-a cerut sa atace la Curtea Constitutionala CCR) ordonanta de urgenta prin care Guvernul Ciolos a modificat Codurile penale. De asemenea, Liviu Dragnea si-a exprimat convingerea ca Victor Ciorbea va da curs demersului, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Premierul Grindeanu si ministrul Iordache vor discuta joi sau vineri. I-am spus prim-ministrului ca decizia in ceea ce-l priveste pe seful Justitiei ii apartine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Justitiei, Florin Iordache, vor avea o discutie, joi sau vineri, iar ca decizia in ce priveste schimbarea sau nu din functie a lui Iordache ii apartine sefului Guvernului.

Liviu Dragnea - Marele Carmaci

Am urmarit gesticulatia politica a dlui. Liviu Dragnea din momentul in care PSD a castigat alegerile, mai precis ea mi-a sarit in ochi. Decizia de a-si umili proprii sai colegi impunand un premier absolut necunoscut, dna. Sevil Shhaideh, un functionar capabil din cate am inteles, fara sa-i consulte, mai mult chiar, fara sa tina cont de ierarhiile formale si informale din partid a fost unul dintre primele semne. Nu m-a ingrijorat insa, desi gestul a parut extrem si majoritatii liderilor din PSD, dar unui lider carismatic nu ii poti spune nu. Si nimeni nu a indraznit sa-i spuna nu in PSD dlui. Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )