Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un avion al Malaysia Airlines, avand 298 de oameni la bord, a fost doborat in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Ponta spune ca nu se aflau romani la bord

B1 B1,
Un avion al Malaysia Airlines, avand 298 de oameni la bord, a fost doborat in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Ponta spune ca nu se aflau romani la bord

UPDATE 23:54 Cursa Tarom care va zbura vineri, 18 iulie, spre Moscova, va opera dupa orarul normal, insa va evita spatiul aerian ucrainean, decizia fiind luata in urma accidentului aviatic din estul Ucrainei. continuă pe B1

Un avion al Malaysia Airlines, avand 295 de oameni la bord, s-a prabusit in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Aeronava ar fi fost doborata de o racheta

UPDATE 18:48 Compania aeriana Malaysia Airlines a confirmat ca a pierdut contactul cu avionul Boeing 777, toate persoanele de la bord pierzandu-si viata in acest tragic accident. UPDATE 18:44 Un.

Un avion al Malaysia Airlines, avand 295 de oameni la bord, a fost doborat in apropierea granitei dintre Ucraina si Rusia: Ponta spune ca nu se aflau romani la bord

UPDATE 21:57 Directorul Eurocontrol, institutie care supravegheaza traficul aerian din Europa, spune ca spatiul aerian al Ucrainei este inchis, ca urmare a accidentului. UPDATE21:49 Presedintele Traian.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Cum arata si ce poate face sistemul sol-aer Buk, care ar fi provocat prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in aceasta seara la granita dintre Ucraina si Rusia de un lansator de rachete Buk, de origine sovietica. Nu este clar cine este vinovat de prabusirea avionului Malaysia Airlines.

Malaysia Airlines MH17, doborat peste Ucraina: cine este vinovat?

Un avion Malaysia Airlines a fost doborat in Ucraina, in apropierea granitei cu Rusia. Zborul MH17 zbura de la Amsterdam la Kuala Lumpur. Expertii sunt impartiti in pareri. Unii spun ca ucrainenii sunt vinovati, altii ca rusii.

Malaysia Airlines MH17 zbura pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai aglomerate drumuri spre Asia

Un avion Boeing 777 care a apartinut Malaysia Airlines, zborul MH17, s-a prabusit in estul Ucrainei dupa ce a fost doborat de o racheta de la sol. Zborul era pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai importante pentru zborurile comerciale europene.

Premierul Malaysiei se declara socat de prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina

Premierul malaezian Mohd Najib Tun Razak s-a declarat socat, joi, vorbind despre avionul Malaysia Airlines prabusit in Ucraina, la 50 km distanta de granita cu Ucraina, in contextul in care un avion al.

FOTO Malaysia Airlines MH17 doborat in Ucraina: olandezul care si-a anticipat moartea pe Facebook

Dupa ce avionul Malaysia Airlines MH 17 a fost confirmat ca doborat in estul Ucrainei, incep sa apara povestile dramatice ale acestui moment. Unul dintre ele? Un pasager care si-a anticipat propria moarte la plecarea din Amsterdam.

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

Prabusirea avionului Malaysia Airlines in regiunea Donetk, surprinsa de un cameraman amator [VIDEO]

Momentul in care aeronava civila a Malaysian Airlines s-a prabusit in regiunea Donetk din Ucraina a fost surprins de un fotograf amator. Cea mai mare parte a aeronavei a cazut intr-un singur loc, explozia fiind puternica avand in vedere ca avionul avea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )